Hawaii Paradise

39% Podprůměrné na základě 46 recenzí
Hawaii Paradise

Doporučené termíny

2. 6. (Ne) - 9. 6. 2024 (Ne)
Letecky z Prahy8 dní (7 nocí)
All inclusive
Klient nedoporučuje
10%Špatné

Na vašich stránkách jsme si objednali zájezd k moři all inclusive.

Takže co je špatně. Moře, to není vůbec moře. Jsme tu s manželem už 5 den a ani jednou jsme se nekoupali. Písečné pláže jak máte v popisu vůbec nejsou, je to písek z pouště plný hlíny a zbytků že stavby, která tu vedle probíhá. Moře je plně hlíny a bordelu a vodu máte tak maximálně po kotníky. Jdete 700 metru v botach a stale voda po kotniky. A za bojky smime pouze na vlastni riziko a nebo vas hned odtamtud vyhazují. Zaplatili jsme si moře a ne tohle. My jsme sem.jeli hlavně kvuli moři!!!!!!!!!! Co se týče hotelu ubytování je pěkně, ale to je jediné pozitivní. V hotelu je 6 bazénu, ale jsme pouze jen u jednoho, protože zbytek.obyvaji místní obyvatelé, kteří se tu koupou ve svých ,"pyzamech", v kterých tu chodí celý den a to je dost nechutné. A příležitostně vykonavaji potrebu primo do bazénů!!!!!!! A myslíme si, že nikdo z těchto obyvatel nemá test na covid 19, ale hlavně že po nás se chtěl PCR test. A taky nam nebylo řečeno, že hotel bude plný arabů, protože dostali od vlády 50 % slevu na všechny hotely tady v egyptě.

Je jich tu strašně moc a vlastně se vše točí jen kolem nich ať už je to jidlo a nebo večerní program. Jsme velmi nespokojení.

Toto není 5 hvězdickovy hotel!!!!!!! A další věc, kterou stále nechápeme je že padne 5 hodina odpolední a vyhodí nás od bazénů a že FINISH!!!!! Tohle jsme nikdy nikde nezažili.

Co se týče jídla, tak je to taky.katastrofa. Každý den to samé dokola, už jen při příchodu se vám zvedne žaludek, jak to tam smrdi kysele. Manžel je diabetik, neni vybíravý v jidle ale tohle se fakt nedá. Pripadame si tu jako v prasecaku.

Vše co jsme snědli je nám akorát špatně.

Věřím, že nejsme jediní, kdo ma takový problém jako my.

Takže za nás už Egypt nikdy a požadujeme nějakou náhradu!!!!! Stálo nás to dost peněz.

S pozdravem Martinkovi

Termín dovolené s partnerem: červenec 2021

Hodnocení
  • 10% Spokojenost / cena
  • 70% Pokoj
  • 80% Úklid
  • 60% Služby
  • 10% Lokalita
  • 30% Vybavení
Strava
  • 10% Špatná
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (17)/NeNe (2)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Hawaii Paradise nabízí


Může Vás zajímat