Thajsko od 20 835 Kč
Zobrazit zájezdy

Co vidět v Bangkoku? Jaké památky?

Vloženo: 30. srpna 2019
Poslední příspěvek: 30. srpna 2019
nová členka nová členka /
Světlana
nová členka nová členka / před 5 lety
Světlana
Bangkok památky
Dobrý den, chystáme se v únoru navštívit Bangkok. Jelikož bych toho chtěla vidět v Bangkoku a okolí co nejvíce, naplánovala jsem si památky Wat Arun, Wat Pho, Královský palác a Wat Traimit. Co vidět a co navštivit dalšího? Také bych ráda ochutnala typickou kuchyni, máte nějaká doporučení, kam zajít?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Světlana ~ Hezký večer,
Bangkok je velké město, takže budete potřebovat dostatek času, pokud toho chcete vidět co nejvíce. Jenom třeba takový Královský palác zabere zhruba půl dne na prozkoumání, a také některé památky jsou od sebe docela daleko, takže je zapotřebí mít toto na paměti.
Kromě míst, která jste zmínila, určitě doporučuji navštívit také chrám Wat Saket a Golden mount - za mě jedno z top míst v Bangkoku, dále chrámy Wat Mahathat, Wat Kalayanamit, Wat Suthat, Wat Bowon Niwet, palác Dusit, Chinatown, kontroverzní Khao San road, State tower, trh Pratunam nebo obrovské víkendové tržiště Chatuchak a park Lumphini. Zajímavé jsou také plovoucí tržiště Bang Nam Phueng a Khlong Lat Mayom.
Jedna z nejznámějších restaurací a rozhodně restaurace, která nabízí jeden z nejhezčích výhledů z 33. a 34. patra na celé město je Above Eleven. Ceny tomu ale odpovídají a jsou vyšší. Já osobně preferuji stravování na ulici tzv. street food, které potkáte v Bangkoku snad úplně všude. Za jídlo dáte většinou 20-60 Kč a jídlo, které jsem měla, bylo vždy dobré.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů