Jste tu noví nebo delší dobu? Představte se
Vloženo: 26. března 2019
Poslední příspěvek: 27. ledna 2022
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 6 lety
Mikey
Vítáme Vás na Cestolinu, sdělte nám pár slov o sobě
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
čerstvý příchozí /
Miras64
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Miras64
před 5 lety
@Mikey ~ Zdravím. Jmenuji se Miroslav Švihovsky, bydlím v Roudnici nad Labem a miluji Rudé moře a potápění. Začal jsem poznávat moře jak hodně lidí Chorvatskem pak Řecko /Korfu/a teď pár let po sobě Marsa Alam /Egypt/za 14 dní nás čeká Turecko/egejska riviéra /tak jsem natěšený na poznávání dalších míst. Hodně mě láká Sardinie a Zanzibar, tak snad to někdy vyjde.
nová členka /
Žabkamodřanská
nová členka /
před 5 lety
Žabkamodřanská
před 5 lety
@Mikey ~ Ahoj všem,
jsem mzdová účetní z Prahy a miluji cestování, bohužel jsem díky své práci limitovaná ve výběru termínů kdy si mohu dosyta užít dovolené, a proto jsem se přidal do této cestovatelské komunity. Hledám něco na léto pro sebe a dceru. Chtěly bychom se o prázdninách poválet u moře a na podzim vyrazit do Říma. To jsou zatím vytyčené cíle. Ráda se věnuji i zimním dovoleným na horách (lyže, snowboard) zejména v Itálii.
Jak jinak cestovat než za co nejméně peněz.
jsem mzdová účetní z Prahy a miluji cestování, bohužel jsem díky své práci limitovaná ve výběru termínů kdy si mohu dosyta užít dovolené, a proto jsem se přidal do této cestovatelské komunity. Hledám něco na léto pro sebe a dceru. Chtěly bychom se o prázdninách poválet u moře a na podzim vyrazit do Říma. To jsou zatím vytyčené cíle. Ráda se věnuji i zimním dovoleným na horách (lyže, snowboard) zejména v Itálii.
Jak jinak cestovat než za co nejméně peněz.
nový člen /
Wasaku
nový člen /
před 5 lety
Wasaku
před 5 lety
Ahoj, jsme českobrazilský pár, takže naše velké cesty za oceán míří právě do Brazílie. Cestování je pro nás vášeň a důležitá součást života, i když v posledních letech zjišťujeme, že pobyt v české přírodě na chalupě má také něco do sebe. Milujeme šnorchlování v Egyptě a nic nedělání v nějakém resortu, jindy si půjčíme auto a jezdíme křížem krážem po nějaké zemi a objevujeme pro nás přírodní krásy, památky, místní kuchyni a lidi, třeba Portugalska nebo Izraele. Tam i tam se rádi vracíme a dá se říct, že na obě tyto země jsem chodící reklama, pro turisty ráj. Vloni u příležitosti velkých kulatin jsme vyrazili na plavbu po Karibiku a to byl splněný sen, daleko větší, než jsme si vůbec uměli představit.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
Zdravím
jsem zde již jako legenda , miluji cestolino a cestování celkově.
jsem zde již jako legenda , miluji cestolino a cestování celkově.
stálá členka /
migro
stálá členka /
před 5 lety
migro
před 5 lety
jmenuji se Ivana a jsem z Jížní Moravy cestování mám ráda navštívila jsem mimo místa v naší zemi také i Polsko , Německo Francii , Svýcarsko hlavně Sankt Gallen a Rorschach kde jsem nějakou dobu žila , učarovalo mě Bodamské jezero a to z každé země kde toto jezero je , ale nejvíc asi v Bregenzu , dále Slovensko kam jezdíme dodnes hlavně do termálů , Chorvatsko které mě ale moc nezaujalo , Italii , Recko to jsem si zamilovala hlavně památky v Fillipi , v Nea peramos v moři jsem spatřila poprvé moje milované delfínky to byl zážitek na který se nezapomíná , no a poslední roky navštěvujeme moje milované Bulharsko , chtěla bych navštívit ještě nějaké severské země a kdo ví jestli si uděláme čas i na Barbados který máme také v plánu
čerstvá příchozí /
April27
čerstvá příchozí /
před 5 lety
April27
před 5 lety
@Mikey ~
Ahoj jmenuji se Eva, je mj 44 a s manzelem velmi radi cestujeme. Idealni predstava nasi dovolene je odpocinkovo poznavaci. Na zahranicnich dovolenych si vetsinou pujcujeme auta a snazime se poznat co nejvice. Radi cestujeme a fotime. Letos mame v planu Pobalti, Slovinsko, Madarsko a Tenerife.
Ahoj jmenuji se Eva, je mj 44 a s manzelem velmi radi cestujeme. Idealni predstava nasi dovolene je odpocinkovo poznavaci. Na zahranicnich dovolenych si vetsinou pujcujeme auta a snazime se poznat co nejvice. Radi cestujeme a fotime. Letos mame v planu Pobalti, Slovinsko, Madarsko a Tenerife.
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
@Mikey ~ Dobrý den jmenujeme se Hanka a Pavel . Pocházíme nedaleko Prahy.Jsme na Cestolino asi tak 2 měsíce. Rádi cestujeme v červnu letíme do Egypta - hotel Sunrise Diamond Beach , chtěli bychom vědět něco o tomto hotelu. Nejvíce by nás zajímalo když nám dají ubytování v přízemí , jestli se dají otevřít ventilačky. Nemůžeme mít zapnutou klimatizaci. Rádi bychom se podívali na Kypr a Portugalska tam jsme ještě nebyli.
stálá členka /
Miruspa
stálá členka /
před 5 lety
Miruspa
před 5 lety
@Mikey ~ Zdravím všechny ve skupince. Jmenuji se Milena a přesto že jsme s manželem už v důchodovém věku stále rádi cestujeme. Je to náš celoživotní koníček. Máme procestovanou jak naší republiku tak i Slovensko, navštívili jsme jak destinace v Evropě tak i Kubu, Dominikanskou rep., Venezuela, Zanzibar, Liparske ostrovy, Tunis, Djerbu ovšem moje srdcovka je EGYPT. Rádi šnorchlujeme a ten nemá konkurenci. I přes jazykovou bariéru si vždy poradím. Dovolené kupuji přes internet a jedině Lasty. Je to náročné časově ale vždy výběru za dobrý peníz. Dokud jsme vitální a fit tak doufám že si ještě pocestujem. Zdravím stejně zapálené cestovatele.
čerstvá příchozí /
Misha
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Misha
před 5 lety
Ahoj, jsem Míša, je mi 32 let a moc jsem toho ještě nenacestovala Láká mě Řecko, ale ráda se podívám takřka kamkoliv. Chystám se zhruba za měsíc poprvé letět, zatím nevím kam, každopádně to bude s mou téměř pětiletou dcerou. Ráda se seznámím s někým, kdo má taky děti, uvítá na cestách společnost a ideálně rád poznává okolí - nebaví mě se pořád válet na jednom místě Předem dík za reakce! M.
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
Ahoj jmenuji se Hana jsem tu nová cestuji moc ráda nejraději mám Řecké ostrovy a Španělsko a Chorvatsko baví nás hodně i poznávací zájezdy ale teď už jsme s manželem oba v důchodu a máme nějaké ty zdravotní problémy tak velké chození už pro nás není ale poznali jsme Paříž Londýn Barcelonu Istanbul ten je úchvatný Řím a jiné a teď už jen nějaké to làžo plažo
čerstvá příchozí /
popelka7
čerstvá příchozí /
před 5 lety
popelka7
před 5 lety
Ahoj, jsem Iva Syrovátková.... je mi 56 let a ráda cestuji, momentálně
jsem singl, ráda cestuji do všech zemí, miluji moře přírodu a svobodu....ráda
se seznámím s ostatními cestovateli, abych vyřešila to, s kým jet, letět
na dovolenou
jsem singl, ráda cestuji do všech zemí, miluji moře přírodu a svobodu....ráda
se seznámím s ostatními cestovateli, abych vyřešila to, s kým jet, letět