Itálie od 659 Kč
Zobrazit zájezdy

Sicilie

Vloženo: 25. března 2025
Poslední příspěvek: 16. května 2025
mmxx
Tak i letos budeme trávit konec léta v Trapani.Jaké máte s touto destinací zkušenosti Vy?

Odpovědi 4 odpovědi

Škára
před 3 měsíci
Jé, Trapani je super místečko. Byli jsme tam loni na přelomu srpna a září a úplně jsme si to zamilovali, nádherné pláže, výlety na Egadské ostrovy, skvělé jídlo a taková pohodová atmosféra. Jen teda bývá dost horko, hlavně když se člověk přes den pohybuje po městě nebo jede někam na výlet. Co mi tam fakt zachránilo život, byla sprcha ve spreji www.vespreji.cz/sprcha-ve… Využíval jsem ji hlavně na pláži nebo když jsme jezdili po památkách a neměl jsem se kde opláchnout. Osvěží, voní jemně a člověk se hned cítí líp. Doporučuju přihodit do kufru.
mmxx
před 3 měsíci
@Škára ~ To jsme tam museli být ve stejnou dobu, ale horko skončilo +- okolo 10 září, to bylo vedro i přes noc, ale pak už jsme večer sedávali po západu slunce i v mikině.Je vidět, že těch pár desítek Čechů se tam úplně ztratí, co tam jezdí, narazit na češtinu spíše vyjímka.
KájaJanik
před 3 měsíci
@Škára ~ O tom jsem ještě neslyšela, ale vypadá to fakt dobře. Dá se ta sprcha i nějak doplňovat, nebo je to jen jednorázovka?
Škára
před 3 měsíci
@KájaJanik ~ Jo já na to narazil díky kamarádovi a od té doby vozím všude s sebou. Na cestování nebo třeba na vodu fakt skvělá věc. Mají i doplňovací basic verzi, takže nemusíš pořád kupovat novou.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů