Řecko od 1 242 Kč
Zobrazit zájezdy

k moři 2019

Vloženo: 22. června 2018
Poslední příspěvek: 22. července 2019
anonym
Ahojte, pro léto 2019 hledám spolucestující na dovolenou k moři. Nejraději létám do Řecka (ostrovy) na min. 10 dní, ale není podmínkou. Vypadá to, že příští rok už se mnou nebude nikdo z rodiny cestovat a proto hledám náhradu. Jsem životaschopná, 57 + z Prahy a mám ráda koupání, zábavu i lenošení.

Odpovědi 110 odpovědí

Líza
před 6 lety
@anonym ~ Ahojte cestovatelky. Chystám cestu do Thajska s výletem do Singapuru na leden, únor. Nechcete se někdo přidat? Jsem z Prahy, 65 fanfanan@ seznam.cz
JarkaH
před 6 lety
@anonym ~ Mám zájem Jarka z Prahy, tel 606 23 73 23 letím třeba pozítří, ozvi se, jsem na tom stejně, Jarka
JarkaH
před 6 lety
Mám zájem Jarka z Prahy, tel 606 23 73 23 letím třeba pozítří, ozvi se, jsem na tom stejně, Jarka
divino
před 6 lety
Dobrý den, mám teď dovolenou a chtěl bych někam k moři. Jsem singl. Je možnost se spolu domluvit? Jsem svobodný, 39let. Děkuji S pozdravem Jaroslav Sládek
Jako
před 6 lety
@JarkaH ~ Ahoj, hledám také někoho k moři, nejlépe Řecko v září z Prahy. 65 l. , LM.
anonym
před 6 lety
@anonym ~ Mám letenku do Dubaje a laciný hotel v Dubaji pro 2 osoby,datum 19.08.2019 až 27.08.2019...mobil 777343394 zavolej.
anonym
před 6 lety
@anonym ~ Ahoj já hledám do Dubaje 19.8-27.8.2019 z Prahy.
snehurka
před 6 lety
@anonym ~ Zdravím, jsem na tom stejně, přítele moře nebaví. Je mi 52 let, ráda bych někam k moři na přelomu srpna a září, odlet z Ova. Hanka
aša
před 6 lety
@snehurka ~ zdravím, mohu nabídnout odlet z Brna v polovině září na Krétu
snehurka
před 6 lety
@aša ~ Hezký večer, to už nemůžu...termín konec srpna, počátek září
aša
před 6 lety
@snehurka ~ škoda , 11.9-18.9.
anonym
před 6 lety
@snehurka ~ Ahoj jmenuji se Stáňa a nabízím levnou dovolenou v Dubaji.Od 19.8..do 27.8.2019.Letenky jsou koupené a hotel zajištěný.Pro nemoc hledám náhradu,spolucestující.Mobil 777343394 pošli zprávu a zavolám zpět.Stáňa
Evajs
před 6 lety
@snehurka ~ Ahoj.
Teď jsem se vrátila z dovolené.
Asi pojedu zase,ale spiš říjen, listopad.
Tak ahoj.
Eva
anonym
před 6 lety
@Evajs ~ Ahoj jmenuji se Stáňa.Jsem na to stejně.Hledám spolucestující.19.8.2019 až 27.8.2019.Je to Dubaj levně ..mobil 777343394,napiš a já zavolám ,mám hezkou lacinou dovolenou do Dubaje....ale...proto hledám druhou osobu.Důvod Tě řeknu po telefonu...děkuji za odpověď Stáňa
anonym
před 6 lety
@anonym ~ Já nejsem anonym...to naskočilo samo..jmenuji se Stáňa a hledám spolucestující..777343394
aša
před 6 lety
hledám ženu+-50, spolucestující na Krétu , odlet z Brna 11.9. , al.es@post.cz
snehurka
před 6 lety
@IvetaFM ~ Ahojky, Hanka z okresu FM, hledáš spolucestující k moři?
DanaDianaNoymi
před 6 lety
@anonym ~ Létám též všude sama a často minimálně však 12 dní . Už jsem poznala sama téměř celý svět tak mi Řecké ostrovy nevadí
Kotdana
před 6 lety
@anonym ~ zdravím, docela bych se přidala, jsem stejného věku,můžu v srpnu dana.kotlar@seznam.cz
Kotdana
před 6 lety
@anonym ~ zdravím, docela bych se přidala, jsem stejného věku,můžu v srpnu dana.kotlar@seznam.cz

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů