Samos od 9 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Samos výlety

Vloženo: 17. července 2019
Poslední příspěvek: 17. července 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
MichalVrána
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
MichalVrána
Dobrý den, vidím, že se tu hodně radí ohledně výletů, ale bohužel jsem nenašel žádnou diskuzi s názvem Samos výlety. A tak si ji zakládám Koukám na internetu, jaké fakultativní výlety jsou na Samosu k mání, ale nějak tápu. Líbí se mi vodopády Potami, archeologické naleziště Heraion a chrám bohyně Hery nebo Eupalinův tunel, ale stejně bysme rádi, kdyby nám někdo poradil z vlastní zkušenosti. Nejsme žádný máslíčka a klidně si někam vyšlápneme kopec, ale rádi bysme i nějakej pěknej výlet lodí. Vřelé díky

Odpovědi 3 odpovědi

Lola
stálá členka stálá členka /
Lola
stálá členka stálá členka / před 5 lety
Lola
před 5 lety
@MichalVrána ~ Ahoj, třeba výstup na horu Kerkis. Pláž a vodopády Potami u města Karlovasi jak jste zmínil a další pláže dál na západ po pobřeží. Hlavní město Phytagorio, vesnička Drakei a další vesnice v horách. Chrám bohyně Héry poblíž hlavního města a klášter, který je nedaleko. Prostě krásná příroda, památky, pláže, možnost pěších výletů. Přitom malý, takže se dá projet bez problemů na skútru křížem krážem (odzkoušeno). Možnost přejetí na výlety do Turecka (Efes, apod.) Ceny půjčovného na Samosu - nejlevnější auto ve městě Karlovasi 40 € a malý skútr 17 €. Samos je pro nás zatím top z Řecka, ráda bych se tam někdy vrátila.
Lesníjahoda
nový člen nový člen /
Lesníjahoda
nový člen nový člen / před 5 lety
Lesníjahoda
před 5 lety
Nikdy nezapomenu na tu vůni a to jídlo. Hrozně málo turistů a skoro prázdné pláže. Celý ostrov si za týden projedete na skútru za 70 euro. Jen na skútru pozor do zatáček, doporučuji pomalu!
MartaN
nová členka nová členka /
MartaN
nová členka nová členka / před 5 lety
MartaN
před 5 lety
Samos byl krásný, opravdu spíše klidnější ostrov, ale na můj vkus tam bylo příliš studené moře.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů