Trampoty na cestách - potkaly vás nějaké nepříjemnosti?

Vloženo: 18. července 2019
Poslední příspěvek: 19. července 2019
Raketový_skunk
Zdravim všechny, byli jste někdy na dovolené, kdy se vám vše kazilo a přišlo vám, že celý svět se proti vám spykl? Po mnoha zkušenostech si říkám, že zážitek nemusí být nutně pozitivní, hlavně, když je intenzivní. Aspoň není nuda. Minulý rok dovolená v Bulharsku..medúzy nikde a já musel narazit na tu jednu jedinou, která mě samozřejmě žahla. Na ubytování jsem si ukopl palec, zničil nové brýle při beachvoleyballu a skoro před odjezdem jsme přišli o pasy. Co vy, máte něco?

Odpovědi 3 odpovědi

Kozderka
před 7 lety
@Raketový_skunk ~ Třeba, když jsme vyráželi na kola do Francie. Po cestě nám spadlo jedno kolo z nosiče a 8 z 12 dní propršelo. ale tak jsme se aspoň poznali místní hospůdky a ochutnali jejich skvělé palačinky, ústřice, bretaňské sušenky a hodně vína.
Darina
před 7 lety
@Raketový_skunk ~ Je to už pár let zpátky, v zimě jsme s kamarádkou letěli do Karibiku jen v letních botičkách a lehkém svetříku a místo přistání v Amsterdamu jsme byli kvůli nepříznivému počasí odkloněni do Bruselu. Čekat v tom letním oblečení na autobus do Amsteru nebylo nic moc.
JakubKubík
před 7 lety
Než jsme jeli do Barcelony, všude jsem si přečetl, že je tam poměrně velký výskyt kapsářů. Celý pobyt jsem si tedy všechny peníze a doklady hlídal a nosil u sebe. Ke konci pobytu jsme došli na poměrně opuštěnou pláž a já se tam odvážil položit věci na lavičku a na několik minut se vzdálit. Jooo neměl jsem to dělat...

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.