Trampoty na cestách - potkaly vás nějaké nepříjemnosti?

Vloženo: 18. července 2019
Poslední příspěvek: 19. července 2019
nový člen nový člen /
Raketový_skunk
nový člen nový člen / před 5 lety
Raketový_skunk
Zdravim všechny, byli jste někdy na dovolené, kdy se vám vše kazilo a přišlo vám, že celý svět se proti vám spykl? Po mnoha zkušenostech si říkám, že zážitek nemusí být nutně pozitivní, hlavně, když je intenzivní. Aspoň není nuda. Minulý rok dovolená v Bulharsku..medúzy nikde a já musel narazit na tu jednu jedinou, která mě samozřejmě žahla. Na ubytování jsem si ukopl palec, zničil nové brýle při beachvoleyballu a skoro před odjezdem jsme přišli o pasy. Co vy, máte něco?

Odpovědi 3 odpovědi

Kozderka
nový člen nový člen /
Kozderka
nový člen nový člen / před 5 lety
Kozderka
před 5 lety
@Raketový_skunk ~ Třeba, když jsme vyráželi na kola do Francie. Po cestě nám spadlo jedno kolo z nosiče a 8 z 12 dní propršelo. ale tak jsme se aspoň poznali místní hospůdky a ochutnali jejich skvělé palačinky, ústřice, bretaňské sušenky a hodně vína.
Darina
věrná členka věrná členka /
Darina
věrná členka věrná členka / před 5 lety
Darina
před 5 lety
@Raketový_skunk ~ Je to už pár let zpátky, v zimě jsme s kamarádkou letěli do Karibiku jen v letních botičkách a lehkém svetříku a místo přistání v Amsterdamu jsme byli kvůli nepříznivému počasí odkloněni do Bruselu. Čekat v tom letním oblečení na autobus do Amsteru nebylo nic moc.
JakubKubík
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
JakubKubík
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
JakubKubík
před 5 lety
Než jsme jeli do Barcelony, všude jsem si přečetl, že je tam poměrně velký výskyt kapsářů. Celý pobyt jsem si tedy všechny peníze a doklady hlídal a nosil u sebe. Ke konci pobytu jsme došli na poměrně opuštěnou pláž a já se tam odvážil položit věci na lavičku a na několik minut se vzdálit. Jooo neměl jsem to dělat...

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů