Albánie od 7 730 Kč
Zobrazit zájezdy

Památky Albánie

Vloženo: 31. července 2019
Poslední příspěvek: 1. srpna 2019
nový člen nový člen /
LucieN
nový člen nový člen / před 5 lety
LucieN
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké památky Albánie mi doporučíte v případě, že bysme si rádi projeli Albánskou riviéru? Výchozí bod bude Saranda, odtud bychom se rádi podívali do Konispolu a pak jeli na druhou stranu směr Karaburunský poloostrov. Co navštívit po cestě?

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@LucieN ~ Hezký den,
Určitě nevynechejte historické město Butrint, kde můžete obdivovat například zatopený amfiteátr. Cca 20 km od Sarande směrem do vnitrozemí se nachází tzv. Modré oko (Syri i Kalter) s neskutečně průzračnou vodou. Zajímavé je také staré město Gjirokastra. Určitě si projeďte celé pobřeží a objevujte nádherné místní divoké pláže. Mezi známá letoviska s krásnými plážemi patří například Ksamil, Dhermi a Himare.
Pokud vám zbyde čas, pouvažujte také nad výletem na řecký ostrov Korfu, který nabízí spoustu krásných míst k vidění a lodí ze Sarande se sem dostanete za půl hodiny.
LucieN
nový člen nový člen /
LucieN
nový člen nový člen / před 5 lety
LucieN
před 5 lety
@Kristýna ~ Hezký den, děkuji za odpověď. Ještě by mě zajímalo, zda má někdo zkušenost se splouváním v kaňonu řeky Lengarices. Kde by mělo být i termální jezírko. Butrint a Gjirokastra společně s Modrým okem je určitě v plánu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů