Slovinsko od 1 499 Kč
Zobrazit zájezdy

Jsou ve Slovinsku k dispozici turistické karty?

Vloženo: 28. července 2019
Poslední příspěvek: 1. srpna 2019
stálá členka stálá členka /
Surimi
stálá členka stálá členka / před 5 lety
Surimi
Ahoj, pojedeme na dovolenou do Slovinska bez cestovky. Nevíte někdo jestli tam existují letní zážitkové karty (pro jednotlivé oblasti), na způsob jako v Rakousku ? Buď vstupné na zajímavá místa "all inklusive" v kartě, nebo slevy v % ?? Děkuji za odpovědi.

Odpovědi 3 odpovědi

HonZAjs
nový člen nový člen /
HonZAjs
nový člen nový člen / před 5 lety
HonZAjs
před 5 lety
@Surimi ~ Ve Slovinsku byla mám dojem nějaká ta Urbana karta, která šla koupit v turistických informačních center, v hotelích nebo na internetu. Šlo ji použít na autobusovou dopravu, volný vstup na hlavní turistické zajímavosti, bezplatné prohlídky s průvodcem, výlet lodí, turistický vláček a lanovky. Teď jsem to hledal a mrknětě se sem: www.visitljubljana.com/sl… Pokud dobře překládám tak je v tom tedy více než 20 památek, autobusy jak jsem psal, 1x prohlídka města s průvodcem a 24 hodinový přístup k internetu. Lze zakoupit na 24 hodin, 48 a 72 hodin.
LucieN
nový člen nový člen /
LucieN
nový člen nový člen / před 5 lety
LucieN
před 5 lety
@HonZAjs ~ Na Urbana card šlo před pár lety půjčit i kolo. Na stanovišti kola přiložíte kartu, zapůjčíte kolo a 1 hodinu jej využíváte zdarma (poté už platíte pronájem) a kolo vrátíte na jiném stanovišti. My jsme ji používali i pro dopravu autobusem, stála 2 eura, pak si ji dobíjíte. Urbanomat automaty na jízdenky byly vždy v blízkosti autobusových zastávek a šla použít jak hotovost, tak debetní nebo kreditní karty.
Surimi
stálá členka stálá členka /
Surimi
stálá členka stálá členka / před 5 lety
Surimi
před 5 lety
Děkuji za info.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů