Kanárské ostrovy od 5 596 Kč
Zobrazit zájezdy

Doba letu na Kanárské ostrovy

Vloženo: 6. srpna 2019
Poslední příspěvek: 7. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
JanaTrávníček
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
JanaTrávníček
Dobrý den, rádi bychom jeli na dovolenou a protože jsme ještě nebyli na Kanárských ostrovech, tak bychom rádi tam. Budeme s sebou mít naší dceru 2 roky. Absolutně nevím jaký ostrov si vybrat, kam bude nejkratší délka letu? Liší se nějak zásadně doba letu na Kanárské ostrovy, dle toho kam si vybereme jet? Jak dlouho se letí na Lanzarote či Tenerife?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@JanaTrávníček ~ Dobrý večer,
délka letu na jednotlivé ostrovy se liší v zásadě o pár minut, průměrně se jedná o cca 5 hodin letu. Takže spíše bych se rozhodovala na základě konkrétního hotelu, který vás zaujme a bude family friendly, a toho, který ostrov se vám líbí nejvíce. Například jestli preferujete "pouštní" charakter ostrovů Lanzarote a Fuerteventura nebo zelenější s krásnou přírodou na Tenerife, Gran Canaria a dalších. Osobně bych s malým dítětem nejela na Lanzarote nebo Fuerteventuru, jelikož zde hodně fouká (obzvlášť na Fuerteventuře), a neustály vítr není úplně příjemný a moře je divočejší.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů