Naxos od 19 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Naxos - vaše tipy na výlety

Vloženo: 14. srpna 2019
Poslední příspěvek: 15. srpna 2019
nový člen nový člen /
Halina
nový člen nový člen / před 5 lety
Halina
Dobrý den, na Naxosu budeme 14 dní a z toho bysme chtěli tak 4-5 dní podniknout nějaké výlety. Budeme bydlet v letovisku Agios Georgios a chceme se určitě z ostrova Naxos podívat na výlety lodí na ostrovy Delos a Mykonos a udělat si prohlídku hlavního města. Napadá vás ještě něco?

Odpovědi 2 odpovědi

Peanut
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Peanut
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Peanut
před 5 lety
@Halina ~ Ahoj, my jsme měli domluvený lodní výlet z Agia Anna se zastávkama na pláži Kalados, pláži Rina (která je nepřístupná z pevniny. Je tam i jeskyně s pramenem) a na pláži Aliko. Bylo to moc hezké i s obědem.
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Halina ~ Hezký den, Naxos je skvělá volba! Navštívila jsem ostrov minulé léto, a ani v hlavní sezóně Naxos neokupovali turisté.
Doporučuji navštívit pláže na západním pobřeží, které je hodně větrné a moře je divočejší, tudíž vhodné pro vodní sporty jako je windsurfing, ale najdou se zde i krásné klidné zátoky. Pěkná je například Aliko beach.
Za památkami a tavernami se vydejte do hlavního města Naxos, za mě je to jedno z nejkrásnějších řeckých měst.
Za shlédnutí stojí také typické řecké vesničky Filoti či Danakos. A pokud máte rádi túry, vydejte se pozorovat západ slunce z nejvyšší hory Zeus.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů