Tenerife od 13 490 Kč
Zobrazit zájezdy

Turistika na Tenerife

Vloženo: 14. srpna 2019
Poslední příspěvek: 29. února 2020
nový člen nový člen /
LaFemme
nový člen nový člen / před 5 lety
LaFemme
Dobrý den, láká nás pěší turistika na Tenerife. Chtěli bysme za 5 dní ujít GR 131 z města La Esperanza přes Pico de Teide až do Arony.
Můžu se zeptat v jakém stavu je horská trasa? Dá se po cestě někde kempovat? Slyšela jsem, že jsou na Tenerife státní kempy zdarma. Jak se takový kemp rezervuje?

Odpovědi 3 odpovědi

Peanut
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Peanut
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Peanut
před 5 lety
@LaFemme ~ Ahoj, celá trasa je dobře značená, ničeho se neboj. Volně kempovat se na Tenerife nesmí, i když si myslím, že pokud byste si zalezli někam, kde by o vás nikdo nevěděl a ráno po sobě uklidili, tak na to nikdo nepřijde. Na státní kempy potřebuješ rezervaci, pak je potřeba se nějak prokázat obvykle průkazem totožnosti. Na státní kempy mrkni tady centralreservas.tenerife.es/…
Dáša
Administrátor Administrátor /
Dáša
Administrátor Administrátor / před 5 lety
Dáša
před 5 lety
Pokud půjdete mimo hlavní sezónu, tak často ani nekontrolují, protože v kempech téměř nikdo není. Na stránkách co píše @Peanut se vyplní registrační formulář a je to.
Intago
nový člen nový člen /
Intago
nový člen nový člen / před 4 lety
Intago
před 4 lety
Kdo to vydrží, může jít po celé délce ostrova od majáku na Anaze k majáku v Teno. Doporučuji německou Wanderkarte, ale kupodivu turistické stezky má i mapy.cz Trasy jsou docela solidně značené

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů