Stěhování do zahraničí

Vloženo: 18. září 2019
Poslední příspěvek: 19. září 2019
nový člen nový člen /
Jitka_Rakušanová
nový člen nový člen / před 5 lety
Jitka_Rakušanová
Ahoj, jsou zde odvážlivci, co se odstěhovali z ČR do zahraničí, nejlépe k moři? Nedokážu si představit, co všechno takový přesun obnáší, zda jde předškoláka vzdělávat v domácím vzdělávání, jak se takové dítě adaptuje na cizojazyčné prostředí atd. Našli jste práci? Co zdravotnictví?.. spoustu otázek, proto hledám zkušenější duši. Děkuji a zdravím

Odpovědi 1 odpověď

LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
Ahoj, já žiju už skoro rok v Malajsii. Děti sice nemám ale ve městech jsou normálně školky, školy jak soukromé tak státní. Zdravotnictví zhruba stejná úroveň jako u nás, soukromé kliniky ještě lepší. Tyhle věci nejsou až takový problém, nejhorší je legalizace pobytu z hlediska víz. Tam jsou pak tři možnosti...buď mít hromadu peněz nebo si najít práci nebo se oženit/vdát. A pak samozřejmě zvyknout si na jinou mentalitu a kulturu. Ač je Malajsie poměrně vyspělá, tak je to pořád Asie a jiný svět.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů