Letní jazykové kurzy v zahraničí (pro dospělé)

Vloženo: 28. září 2019
Poslední příspěvek: 1. října 2019
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
LonelySoul
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 5 lety
LonelySoul
Dobrý den, ráda bych si zkusila jazykovou školu v zahraničí, pokud možno u moře. Chtěla bych se učit jazyk a odpoledne se opalovat na pláži. Máte někdo tip na dobrou jazykovou školu? Pokud máte zkušenosti, na kolik vás vyšla cena? Mé podmínky - moře, bezpečno, ne velkoměsto, kvalitní výuka hlavně behem dopoledne, česká podpora. díky všem

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@LonelySoul ~ Dobrý večer,
jaký jazyk si přejete studovat? Já před pár lety vyrazila se Student Agency na anglický jazykový kurz na Maltu a byla jsem maximálně spokojená. Chtěla jsem strávit léto u moře a zároveň si zlepšit angličtinu, takže Malta byla ideální kombinace. Hlavní ostrov je poměrně malý, ale i tak se zde najde mnoho zajímavostí a památek. Pláže jsou zde také pěkné a moře čisté. Dvoutýdenní pobyt mě v té době vyšel okolo 25-30 tis. Kč. Odkaz na webové stránky najdete zde.
Jinou alternativou může být jazykový pobyt na Kypru, s tím však zkušenosti nemám. Kypr jsem ale navštívila, a co se týče pláží, tak jsou ještě hezčí než na Maltě.
Doporučuji podívat se také na jazykovou školu EF ( odkaz zde) nebo Intact ( odkaz zde). Pár kamarádů přes tyto školy vyjelo a nemohli si pobyt vynachválit.
Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
@LonelySoul ~ Nepíšete, jaký jazyk se chcete učit.
LonelySoul
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
LonelySoul
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 5 lety
LonelySoul
před 5 lety
Dobrý den, ano myslela jsem angličtinu a poté, kdybych byla spokojená tak španělštinu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů