Faliraki od 8 189 Kč
Zobrazit zájezdy

Aquapark ve Faliraki (Rhodos)

Vloženo: 23. července 2019
Poslední příspěvek: 8. listopadu 2019
nový člen nový člen /
BarevnáPastelka
nový člen nový člen / před 5 lety
BarevnáPastelka
Ahoj všem, koncem léta jedeme na Rhodos. Prý se tam nachází aquapark ve Faliraki a vzhledem k tomu, že budeme bydlet přímo v oblasti Faliraki, tak bysme ho rádi s dětmi (13 a 10 let) vyzkoušeli. Byl jste někdo, stojí to za to? plus by mě ještě zajímaly názory na Údolí motýlů.

Odpovědi 3 odpovědi

lidas
věrná členka věrná členka /
lidas
věrná členka věrná členka / před 4 lety
lidas
před 4 lety
@BarevnáPastelka ~ Jedu na Rhodos příští rok a také jsem se ptala na Water park.Jedeme z vnukem 10 let tak jsem myslela že 1 den zajdeme do aquaparku i když máme hotel s tobogány.Jestli jste tam byla stojí to za cenu vstupenky-trochu dražší?
BarevnáPastelka
nový člen nový člen /
BarevnáPastelka
nový člen nový člen / před 4 lety
BarevnáPastelka
před 4 lety
@lidas ~ Dobrý den, vstupné stálo 24 euro za dospělou osobu, děti od 3 do 12 let 16 euro. Než jsme jeli, tak jsem k tomu našla tohle video www.youtube.com/watch?v… a vypadalo to pěkně, říkala jsem si, že kvůli dětem to prostě vyzkoušíme a stálo to opravdu za to. Je tam toho opravdu hrozně moc a je odtamtud krásný výhled. Plavčíci tam byli všude a hlídali. Děti do 8 let nesmí na některé atrakce a pak i do 12 let jich je pár, kam nesmí. Jsou tam skříňky na věci, jídlo je dražší. Před aquaparkem vždy plno taxíků, které vás rozvezou kam chcete nebo se dá jet autobusem, jezdil každou půlhodinu.
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 4 lety
Sally
před 4 lety
Nám se Údolí motýlů líbilo, patří pod něj i MiniZOO, jakási pštrosí farma, kde si zakoupíte kukuřicu a můžete krmit velbloudy, pštrosy apod. Údolí motýlů je nejlepší projít asi od spodního parkoviště až ke kapličce a pak zpátky (prvně do kopca a pak z kopca k autu). Mj. stojí za návštěvu i Sedm pramenů, kde procházíte "vodním tunelem".

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů