Kefalonie od 9 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejkrásnější pláže Kefalonie

Vloženo: 9. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 10. ledna 2020
nový člen nový člen /
Dědek
nový člen nový člen / před 4 lety
Dědek
Jaké si myslíte, že jsou nejkrásnější pláže na Kefalonii? Nám se velmi líbila pláž Fteri. Opravdu dokonalá pláž s minimem lidí, což se o zbytku Kefalonie říct nedalo úplně. A pak, co nás hodně uchvátilo, byla jeskyně Melissani Cave. Zvažujeme sem jet příští rok znovu a zajímali by mě i další hezké pláže, protože jsme určitě neprojeli vše.

Odpovědi 3 odpovědi

anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
anonym
před 4 lety
Nejkrásnější pláž je Myrtos.
Kamila-Pechová
nová členka nová členka /
Kamila-Pechová
nová členka nová členka / před 4 lety
Kamila-Pechová
před 4 lety
@Dědek ~ Dobrý den, před dvěma lety jsme projeli ostrov celý a zalíbil se nám tolik, že jsme jeden čas uvažovali zakoupit tam apartmán. Mezi nejkrásnější pláže patří určitě Myrtos, pláž s červeným pískem Xi, Makris Gialos a Petani.
Giorgio
nový člen nový člen /
Giorgio
nový člen nový člen / před 4 lety
Giorgio
před 4 lety
@Dědek ~ Odpověď nebude jednoduchá, jelikož každý preferuje neco jiného. Můžete mít pláž pro turisty s maximálním servisem, nebo plážičku kam se jezdí koupat místní po práci. Třeba pláž Myrtos už není co bývala (ano, stále je krásná), ale ještě v roce 2018 to bylo místo které Vás pohltilo. Výhled při příjezdu, kamínky, moře, barva, vůně. Když chytíte větší vlny je to magické. O rok později Vás pohltí davová hysterie a stres, les slunečníků, taverna (spíše Beach Bar) s jednosměrkou a neurvalí turisté. Kde je to Řecko, kde je ten Myrtos který patřil roky k TOP10 pláží na světě. Jak Myrtos dopadne za pár let takového náporu lidí, produkující tuny průmyslového i živošičného odpadu ? Naštěstí je na “kefče” spousta míst kde to máme rádi. Proto Vám nebudu doporučovat ani Petani, Xi ani Makris Gialos snad ani Antisamos. Ano jeďte se tam podívat, vykoupat, udělat fotky, ale já to mám jinak. Mám rád klidnější místa, kde jsou i Řekové, kteří jsou za pár hodin téměř známími. Vím, že doporučovat své NEJ se nemusí líbit všem. Každý si musí najít to svoje. viz odkaz. půjčeno z Youtube

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů