Jaký je nejvyšší vodopád světa?

Vloženo: 5. února 2020
Poslední příspěvek: 6. února 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
PanKrab
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
PanKrab
Jaký je nejvyšší vodopád světa? Mám rád vodopády, kam vyrazit za nějakými pořádnými? Osobně jsem navštívil vodopády na Plitvických jezerech, vodopád Staubbach ve Švýcarsku a Krimmelské vodopády.

Odpovědi 2 odpovědi

Arne1
legenda legenda /
Arne1
legenda legenda / před 4 lety
Arne1
před 4 lety
Kousek od Plitvice jsou parádní vodopády na řece Una. Turisticky prakticky nedotčené (a v restauraci tam dělají parádní ryby z místních zdrojů)
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@PanKrab ~ Zdravím,
nejvyšším vodopádem světa je Salto Angel, který se nachází ve Venezuele. Vzhledem k bezpečnostní situaci ve Venezuele, však návštěvu nemůžu momentálně doporučit.
V Evropě považuji za ty nejkrásnější vodopády Plitvice a vodopády na řece Una jak zde již bylo zmíněno. Tisíce nádherných vodopádů najdete také třeba v Norsku nebo na Islandu. Krásné jsou také ty na Azorských ostrovech. Mimo Evropu pak například Indonésie (Bali, Lombok,..), Filipíny (Cebu) nebo Laos.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů