Jakou kosmetiku s sebou vozíte na dovolenou?
Vloženo: 7. února 2020
Poslední příspěvek: 31. srpna 2020
Dáša
Administrátor /
před 7 lety
Dáša
Které kosmetické produkty s sebou vozíte na dovolenou a proč je máte rádi?
Jelka
nová členka /
před 7 lety
Jelka
před 7 lety
Kosmetická či toaletní taštička je pro mě nejvíce důležitá..vozím sebou toho oprávdu spoustu...je to vždy nejtěžší balení z celého kufru...několik opalovacích krému,poopalovacích,,šampon,kondicionér,lak na vlasy,parfémy,lak na nehty,odlakovač....a spoustu dalších,Nejvíce potřebný je pro mě denní krém bez kterého bych se asi zbláznila..i u moře chci vypadat dobře,,svěží,krásná ,opálená
LENČA1
čerstvá příchozí /
před 7 lety
LENČA1
před 7 lety
Vozíme především klasiku - sprchový gel, šampón na vlasy, kartáčky na zuby a zubní pastu, já ještě řasenku a denní krém.Pánský a dámský parfém. Co ale nesmí chybět je opalovací krém, mléko po opalování nebo chladící gel a hlavně Panthenol ve spreji - co kdyby náhodou
No a pak také Imodium, Nurofen Rapid a já, bohužel, Febichol a Nospa. Bez toho nevyjedeme, takže by se taštička hodila, bylo by to vše pohromadě.
No a pak také Imodium, Nurofen Rapid a já, bohužel, Febichol a Nospa. Bez toho nevyjedeme, takže by se taštička hodila, bylo by to vše pohromadě.
Kukačka
čerstvý příchozí /
před 7 lety
Kukačka
před 7 lety
Kosmetickou taštičku - jasně. Kartáček + pastu, sprcháč, když nezapomenu - šampon, hřeben, hydratační krém, podle potřeby opalovací krém, nemaluju se - takže nic z toho "důležitého", takže se tam vejde i šitíčko, manikůrka, minilékárnička a háček . Co nemám, nepotřebuji .... nebo dokoupím
Pavel
čerstvý příchozí /
před 7 lety
Pavel
před 7 lety
Sprchový gel vozím proto, že se nerad cítím spoceně. Deodorant proto, že se nechci stydět zvednout ruce, kartáček na zuby a zubní pastu proto, že se rád líbám a antibakteriální gel na ruce proto, že nevím kdo na co sahal. Cestování zdar, Pavel
cernoska
čerstvá příchozí /
před 7 lety
cernoska
před 7 lety
vozím vše různých sáčcích, taštičkách. vše mám nepřehledné . Nesmí chybět základní hygienické potřeby, lak na vlasy, různé krémy, hřeben , pomáda na rty atd vozím určitě i nepotřebné věci, ale co kdyby se přeci jen hodily
Mary
čerstvá příchozí /
před 7 lety
Mary
před 7 lety
Samozřejmě si s sebou vezu svoje vlastní hygienické potřeby na tělo a vlasy, protože na ty hotelové nespoléhám. Dále denní a noční krém, krém na opalování i po, tělové mléko, parfém, řasenku, rtěnku, tužku na oči, deodorant, manikúru,vlhčené ubrousky a nemůžu nikdy zapomenout na jelení lůj na rty.
Dadulka
čerstvý příchozí /
před 7 lety
Dadulka
před 7 lety
@Dáša ~ Snažím se zabalit co nejméně věcí, přesto nesmí chybět elektrický zubní kartáček, opalovací prostředky, léky a vyzkoušené kosmetické prostředky, vzhledem k mé alergii , hodně věcí je možné dokoupit na místě samém a velmi často i kvalitnější, tak proč se s tím tahat Většina hotelů má k dispozici hygienické potřeby, které využívám, zabalím jenom intimní hygienické potřeby. Zbývá kvalitní hřeben na rozčesávání vlasů (mám velmi dlouhé), tuhý deodorant a oblíbený parfém
anonym
čerstvá příchozí /
před 7 lety
ivy
čerstvý příchozí /
před 7 lety
ivy
před 7 lety
Hygienické a kosmetické přípravky samozřejmě vozíme všichni. Jsou to dlouhé roky co jsme si zvykali, že větší šampon končil v odpadkovém koši...
Byli jsme před pár týdny v Milánu/ě v docela dobrém hotelu. Přiznám se, že to nemám ve zvyku, ale tentokrát jsem si zbytky z koupelny odvezl. Není to skutečně žádná reklama, ale 30-ti mililitrová balení šamponů, body lotions ap. byla skvostná. Už je mám vyhledaná na internetu - Present More
Byli jsme před pár týdny v Milánu/ě v docela dobrém hotelu. Přiznám se, že to nemám ve zvyku, ale tentokrát jsem si zbytky z koupelny odvezl. Není to skutečně žádná reklama, ale 30-ti mililitrová balení šamponů, body lotions ap. byla skvostná. Už je mám vyhledaná na internetu - Present More
20dkg_Gothaje
nový člen /
před 7 lety
terenniberuska1
čerstvá příchozí /
před 7 lety
terenniberuska1
před 7 lety
Pěkné,pohodové již skoro jarní dny přeji.Kosmetická taštička je vždy pro mne to pravé ořechové kterou musím mít vždy na cestách.Byla by to pro mě přímo super výhra.Jana Svačinová