Tenerife od 19 710 Kč
Zobrazit zájezdy

Kdy jet na Tenerife?

Vloženo: 21. srpna 2019
Poslední příspěvek: 29. února 2020
nový člen nový člen /
Hippie
nový člen nový člen / před 5 lety
Hippie
Přítel se nabídl, že mi ke 30. narozeninám zaplatí dovolenou na Kanárech. Je nějaký rozdíl mezi severem a jihem v počasí? A kdy jet na Tenerife? Ráda bych se opalovala a koupala a nějaký ten výlet by taky nebyl špatný. Jaká cestovka je nejlepší na Tenerife? Jsem z toho celá vyjukaná, už jsem snad 10 let nikde nebyla!!!

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Hippie ~ Zdravím,
počasí na Tenerife je ovlivňováno pohořím Teide. Sever Tenerife je vlhčí, častěji zde prší a bývá více oblačno. Příroda je tu krásně zelená. Jih Tenerife je mnohem sušší, více zde svítí sluníčko a počasí je celkově teplejší. A samozřejmě, příroda je trochu vyprahlejší.
Na Tenerife se jezdí celoročně, každopádně nejvíce zde prší od listopadu do března, takže pokud se chcete opalovat a koupat, je lepší zvolit některý z letních měsíců. I v létě zde teploty většinou nepřekročí 30 °C, což dělá ideální podmínky i pro výlety. Doporučuji vydat se sem na jaře, kdy je celý ostrov krásně rozkvetlý a počasí většinou slunečné.
Zájezdy na Tenerife pořádá spousta CK, můžete mrknout na náš vyhledávač zájezdů zde nebo přímo do katalogů cestovek například Čedok, Firo Tour nebo Fischer.
Intago
nový člen nový člen /
Intago
nový člen nový člen / před 4 lety
Intago
před 4 lety
@Hippie ~ jo, celoročně, ale v létě je tam asi nával, proto jezdím jen v zimě na jih do Puerta Santiaga. A neprší tam, byli jsme tam 7x a skoro nic. Letošní leden i únor byl extrémě horký a suchý. To calíma...
Ze severu doporučuji výlety na Anagu, z jihu do pohoří Teno. Chce to makat, shánět info, mám je na intago.sweb.cz/Tenerife.htm

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů