Tak nová zpráva - nebudou třeba testy do zahraničí

Vloženo: 16. května 2020
Poslední příspěvek: 13. července 2020
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 4 lety
DanaDianaNoymi
Jaký je Váš názor že se 3.6. otvírají hranice v Itálii? Nakonec pry nemusíme mít testy . A kdy otevře hranici Egypt, Djerba? A kdy začnou cestovky prodávat zájezdy?

Odpovědi 4 odpovědi

DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 4 lety
DanaDianaNoymi
před 4 lety
Za chyby v titulku se omlouvám ,z telefonu to jde hůře nejsem zvyklá
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 4 lety
Sally
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~
předpokládám, že 17. června do Slovinska s Čedokem odjedu. Nevím, jak by se nám dařilo vyřešit nový termín, protože jsme vázáni na vlastní dopravu a dovolená se psy. Mj. dovolená je vázána na jejich katalog, protože část byla výhra u Čedoku.
Itálie v září ještě nevím. Vzhledem k tomu, že ubytování mám přes booking, počkám asi do července, jak to všechno bude. Osobně se nebojím, ale ...... Nejedeme sami a část dovolené je na severu (Lago di Iseo, Assissi, Siena, Padova a překopávat celý program se mi opravdu nechce. To bych si raději počkal. A aby na mně pak každý čučel skrze prsty za to mi dovolená nestojí.
Darina
věrná členka věrná členka /
Darina
věrná členka věrná členka / před 4 lety
Darina
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~ Egypt bude na řadě po otevření hranic v rámci EU, pak se začne vyjednávat i s těmahle zeměma jako je Egypt, Tunisko, Thajsko, Bali a Mauricius, kde je situace dobrá. Navíc jsou to všechno země, kam se dá v pohodě letět třeba v září.
LeiLa
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
LeiLa
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 4 lety
LeiLa
před 4 lety
Podle této zprávy se Maledivy znovu otevřou dne 15. července 2020. Ne všechna střediska však budou znovu otevřena. Místní ostrovy budou znovu otevřeny 1. srpna 2020.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů