Plitvická jezera (NP) od 850 Kč
Zobrazit zájezdy

Plitvická Jezera - ceny vstupného, trasy, otevírací doba a zkušenosti

Vloženo: 26. září 2017
Poslední příspěvek: 6. července 2020
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
Manžel chce furt se podivat na Plitvická Jezera a mě se nechce. Přiští rok jedeme zase jako každý rok. Máme se tam podivat? Kolik to stojí dva dospělý a dvě děti 12 a 14? Kolik času to zabere a bude tam v červenci tlačenice asi že ano? Děkuji

Odpovědi 15 odpovědí

anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
před 7 lety
V létě NEJEZDIT!!!!!!!! Málo muziky a strašně moc lidí za hodně peněz!!!!!!!!!!!
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
před 7 lety
Byli jsme v půlce července, lidí bylo hodně.Vstupné pro dospělého je cca 600kč, děti jsme neměli.Na výběr máte myslím tři okruhy, které jsou různě náročné.Počitejte nejmíň 6 hodin většinou po lávkách,tak že jídlo a pití kvůli dětem doporučuji a při tom vedru je člověk vyřízený.Chce to trochu fizyčku,jinak se z toho výletu budete vzpamatovávat dva dny.
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
před 7 lety
Pokud chcete na Plitvická jezera,je nejlepší jet do Crikvenice. Tam má ck.Kovotur přímo na jezera zájezd v ceně.
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
před 7 lety
Když my jezdime sami vlastnim autem. Nemam rada zájezdy s CK. 600KČ je dost peněz za jednoho to ještě jde ale za rodinu je to hodne.Tak ja nevim, musim ríct taky manželovi že je to hodně naročné a probrat to s nim.
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
před 7 lety
My jsme byli v červenci,a spokojeni,nádhera,počasí vyšlo jak nejlíp mohlo,vyjeli jsme z ČR brzy ráno,dojeli kolel 17h do ubytování cca 10 minut od Plitvic,na jednu noc tuším Drežni Grad to městečko.Druhý den jsme jeli na Plitvice-opět je důležité dostat se na parkoviště už před 7h ráno,to se otvírají kasy,bylo tam pár lidí,žádná fronta,parkoviště jsou tam tuším 2,my jeli na ulaz 2.Ráno i když slunce tak chladno,12 st,takže něco na sebe navíc,pár minut chůze od pokladen jsme došli k jezerům,v ceně je plavba lodí,nejprve jsme jeli jen na druhý břeh asi 1 minutu,šli po stezkách a téměř nepotkávali žádné lidi,pohoda,jezer spousta,takže splněný sen,moc krásné.Asi po 2.5 h jsme došli k zastávkám,nabírá tam lidi autobus -v ceně- a jeli jsme zpátky na začátek k hotelům,občerstvení,wc atd....sešli jsme zpět k jezeru a nasedli zas na další loď,opět v ceně,a jeli na opačnou stranu cca 20 minut,tam je opět wc,občerstvení,suvenýry...okolo 11h už to tam začalo houstnout,ale většina lidí šla v protisměru,takže se to ještě dalo.Ale zbytek cesty už celkem davy,ale za tu nádheru to stálo.cesta pak vedla dost nahoru,naštěstí většinou ve stínu,a pak ten výhled.....paráda.Nakonec jsme opět nasedli na bus a ten nás dopravil opět na začátek k hotelům,odkud to bylo pár minut zpět na parkoviště,kde opět suvenýry,jídlo atd...PS: parkoviště se platí tak,že hned ráno vedle pokladen v automatu dostanete nějaký kupon,a až po příchodu ho jdete do automatu zaplatit,takže pozor,potom už se tam nezdržujte déle než cca 15 minut,jinak vám to při odjezdu může utéct třeba o minutku,když by jste se zdrželi na jídlo...a závory vás nepustí ven.To se stalo nám a museli jsme platit znovu,jo a ještě dodatek-nevím jestli jen tak brzy ráno,nebo vůbec,nešlo jim vstupné zaplatit kartou,tak počítejte s více kunami(a).Já jsem moc ráda,že jsem se tam podívala,naši chlapi taky remcali,že na nějaké blbé výlety se jim nechce a pak jak valili oči na tu nádheru.Hlavně aby bylo pěkné počasí,tak jen jeďte,doporučuju,Lucie
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 7 lety
anonym
před 7 lety
Tak jsme si to přečetli a muj muž tam teda chce hodně a pry to všechno zlvádne a mě se líbi ty lodičky to jsem nevěděla že máme v ceně i lodičky. Ty naši hajzlici malý budou furt čučet do mobilu beztak ale to nevadi my si to užijeme.
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 6 lety
anonym
před 6 lety
byli jsme a jsme nadšení. bohužel .. nával turistů. ale dá se to přežít. my tam byli koncem května a počasí bylo tak akorát. co mi vadilo? odpadky. kde jsou turisti, tam je i vztek z toho, jak jsou neukáznění. jedete tam za krásnou nedotčenou přírodou a po kotníky v obalech od sušenek.
a doporučuji o něco kvalitnější fotoaparát.
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 6 lety
anonym
před 6 lety
Ubytování vedle ve vesnici Mukinje. Cesta pěšky lesem ke vstupu do areálu. Využít chaosu u nástupu do vláčku a hups do zadního vozu. V sezoně není šance kontrolovat vstupenky. A pak už jen pokračovat s davem. Zde žádná kontrola. Na druhém břehu opět autobus - vlak 3 vozů nebo lodí dál po jezeře. Druhý okruh (Velki slap) pěšky. Nazpět vlakem nebo pomalu lodí. Východ na parkoviště a lesem opět do Mukinje. Já byl ubytován v apartmánu JUG Mukinje 50.

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 6 lety
Sally
před 6 lety
Takový jako Vy, dělají všem ostatním slušným turistům akorát ostudu. Co Čech, to zloděj, že. Když nemáte na tu pitomou vstupenku, vláček či loď, seďte doma na prdeli a neotravujte vzduch jinde. Takovým by měli zakázat vůbec výjezd za hranice
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 6 lety
anonym
před 6 lety
Souhlasím se Sallym, mám vždycky chuť se propadnout do země, když na takovéto čecháčství v zahraničí narazím. Pak si o nás mají myslet něco hezkého! Slyšel jste někdy, že by nám Chorvati lezli třeba do pražské zoo přes plot? Ne, tak to taky nedělejte. Děkuji
Mikey
Administrátor Administrátor /
Mikey
Administrátor Administrátor / před 5 lety
Mikey
před 5 lety
Před návštěvou Plitvických jezer si kupte vstupenku online na konkrétní datum a čas - rezervace na ticketing.np-plitvicka-jezera.hr.
Lenči
legenda legenda /
Lenči
legenda legenda / před 5 lety
Lenči
před 5 lety
Byli jsme loni v červenci, neboť přítel měl ještě pár dní volna. Jinak podruhé bych v sezónu nikdy na jezera nejela. Jelikož jsem moc chtěla jezera vidět a nevěděla jsem do čeho jdu, jeli jsme. Přesně tak, jak tady někdo píše. Davy a davy lidí a co mi nejvíce vadilo, byla neukázněnost turistů.....hlavně těch Korejců či Číňanů. Pro fotky a videa nebrali ohled, tlačili se, naráželi do vás, omluva žádná. Takže bych nedoporučovala s sebou brát malé děti. Na úzkých lávkách bych měla obavy, aby vám dítko nespadlo do vody. Všechno se dá ale přežít, ojedinělá příroda a nádherné vodopády stojí za to vidět. Počasí také vyšlo. Vybrat si můžete trasu, kterou si myslíte, že zvládnete. Sice nejsem nijak fyzicky zdatná , ale zvládla jsem trasu tu nejnáročnější. Loni byly ceny cca 110 kuna, děti 55 k, do 7 let byl vstup zdarma. Každopádně nehledě na určitá negativa, stojí Plitvická jezera za to vidět!
TeraS
nová členka nová členka /
TeraS
nová členka nová členka / před 5 lety
TeraS
před 5 lety
My jeli minulý rok 5. 8. Moc jsem se těšila, ale prostě jsem čekala víc. Na to, že jsme byli v neděli, tak ohledně davu to bylo v poho. Je pravda, že něco vyfotit, tedy zastavit se, tak to nejde, musíte s davem Cena kolem 650 Kč/os. Děti do 6 let neplatí, ostatní nevím. Můžete si zvolit myslím ze 4 okruhů. My zvolili ten nejjednodušší (malé děti) a i tak nám to trvalo 6 hodin?
Měli jsme perfektní ubytování hned blízko (cca 7 km) od Plitvic. Tak to bylo super. Druhý den nám bylo doporučeno "městečko" Slunj - chtěli jsme koupání v řece. Tak to bylo naprosto dokonalé! Mě osobně se to líbilo mnohem více, než ty Plitvice! Vypadá to tam jak skanzen + plitvice v jednom. A to koupání v řece bylo boží, teplá voda, čistá z Plitvic mezi lekníny... Nádhera!
Mikey
Administrátor Administrátor /
Mikey
Administrátor Administrátor / před 4 lety
Mikey
před 4 lety
Letos dojde ke zvýšení ceny vstupného v sezóně na 300 kun, viz. informace v novinkách.
Daavii
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Daavii
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Daavii
před 4 lety
Cena byla v roce 2019 200kn to znamená dle kurzu 720kč a taková je i letos viz. ceník
np-plitvicka-jezera.hr/en…
Informace novinek opět stojí za kulový.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů