Baška Voda od 2 590 Kč
Zobrazit zájezdy

Kemp Baška Voda, doporučujete?

Vloženo: 12. července 2020
Poslední příspěvek: 13. července 2020
nový člen nový člen /
Byrds
nový člen nový člen / před 4 lety
Byrds
Jedeme s dětma k moři a rádi bysme do kempu. Jsou u vesničky Baška Voda pěkné kempy? Ideálně autokemp, aby tam byla mikrovlnka, teplá voda, zázemí pro děti, možnost umýt nádobí. Máte někdo zkušenosti kam jet?

Odpovědi 3 odpovědi

Punta
stálý člen stálý člen /
Punta
stálý člen stálý člen / před 4 lety
Punta
před 4 lety
Dobrý den,
naprosto vřele doporučuji. Tento Kemp je opravdu rozsáhlý a jsou v něm obchůdky. Najdete zde kurty, stolní tenis.. kemp je vybaven jako jeden z mála opravdu bohatě, ale pamatuje lepší časy. Sprchy a sociální zázemí je v pořádku. Kemp je v lehkém kopci a tak se od moře projdete. Na konci kempu u moře je hotel.
Pláže nejsou přelidněné a jsou obklopené borovicemi, takže nepotřebujete slunečník. Za mě SUPER VÝBĚR - Hledejte název Baška polje.
Byrds
nový člen nový člen /
Byrds
nový člen nový člen / před 4 lety
Byrds
před 4 lety
@Punta ~ Super, děkuji za odpověď. ještě prosím otázečka, jaké jsou tam pláže?
Punta
stálý člen stálý člen /
Punta
stálý člen stálý člen / před 4 lety
Punta
před 4 lety
oblázkové, pozvolný přístup. Fauna je v moři vidět a občas se dá vylovit nějaká škeble. Osobně jsem zde byl cca 4x .. sice v hotelu, ale lepší přístup k vodě a celkový komfort této lokality mi vyhovoval zatím nejvíce z celého Chorvatska ( letos zvažujeme opět toto místo).
Nad pláží je promenáda, která vede od Brely až na Makarskou.. takže na večerní šmejdění je to super podél moře.. procházíte vesničkami podél malých loděnic.. všude takový zdravý šum, zmrzka, jídlo, cena piva oproti Istrii výrazně nižší. Rád podám více informací.. klidně se ptejte

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů