NIKDY VÍCE s Go-To-Gate

Vloženo: 28. října 2020
Poslední příspěvek: 16. listopadu 2020
nový člen nový člen /
DanaDana
nový člen nový člen / před 4 lety
DanaDana
Nikdy nekupujte letenky přes Go-To-Gate!!!! Více než 9 měsíců (tedy před COVID 19)marně čekám na vrácení peněz za zrušenou letenku z důvodu úmrtí v rodině. Letecká společnost peníze Go-To-Gate vrátila, mně však již nedorazily. Je to nadnárodní společnost, tedy můžete si tak akorát jít stěžovat na nádraží, nikde se nedovoláte!!!

Odpovědi 2 odpovědi

pvo
nový člen nový člen /
pvo
nový člen nový člen / před 4 lety
pvo
před 4 lety
Můžete si stěžovat ještě své bance a požádat o chargeback. Mě se stalo něco podobného a peníze mám zpět. Trvalo to sice dlouho, ale rozhodně kratší dobu než 9 měsíců Připravte si kopie emailů, že jste se je snažila několikrát kontaktovat. Banka žádost předá karetní společnosti a ta má asi 2 měsíce na posouzení žádosti a vyřízení.
A příště doporučuji kupovat letenky napřímo a ne přes prostředníky, kteří jsou pochybní. Což se týká přesně GoToGate. Na první pohled levná letenka je vykoupená různými omezeními.
DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 3 lety
DanaDianaNoymi
před 3 lety
@pvo ~ Ano přesně tak ale jak je zvykem v Čechách na vše se dlouho čeká

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů