Autopůjčovna Goldcar - zkušenosti?

Vloženo: 2. srpna 2019
Poslední příspěvek: 29. prosince 2020
nový člen nový člen /
Anonymníkrajta
nový člen nový člen / před 5 lety
Anonymníkrajta
Dobrý den, půjčoval jste si někdo auto z autopůjčovny Goldcar? Potřebuji si půjčit auto ve Španělsku. Na internetu čtu rozporuplné hodnocení. Potřebuji si půjčit auto na debetní kartu a ceny za půjčení se mi zdají pěkné.

Odpovědi 3 odpovědi

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 5 lety
Sally
před 5 lety
V roce 2014 jsme měli od Goldcaru půjčené auto v Catanii. Rozporuplné hodnocení? Jak co. Řeknu to asi tak:
Auto jsme měli objednané přes zprostředkovatele v ČR, pro mně poprvé nějak jinak než vlastním nebo půjčené na místě. Jeli jsme 4, ale přidělili nám Fiata 500 nebo něco podobného, přestože jsme v té kategorii měli vybrané auto větší. Ale budiž. Odmítli jsme pojištění auta, protože "ho nepotřebuji". Při příletu do Catanie jsme měli problém autopůjčovnu vůbec najít, ale podařilo se. Mezitím nás předběhli nějací Angláni, a my museli čekat (dobře pro nás). Když jsme se dostali na řadu a vyřizovali papíry, borec nám chtěl dát klíče od Fiata, ale kolegyně ho upozornila, že Fiat je již zadaný a na nás zbyl krásný černý Peugeot 308 s najetými asi 2000 km. Paráda, malé velké auto. Při vyplňování papírů tam bylo cosi, co jsme nevěděli, ale tušili jsme, že je tam kauce 100,- € na benzín. Zdůrazňovali jsme stále, že pojištění nechceme. Odjeli jsme a na ubytování jsme začali studovat papíry, kde jsme zjistili, že je tam ještě nějaká suma okolo 100,- € navíc. Začal jsem komunikovat se zprostředkovatelem, ale ten mi (poslal jsem mu kopii toho dokladu) sdělil, že neví o co jde a víc se mnou nekomunikoval. O co šlo, jsme zjistili až pod lupou a s překladačem doma - doplňkové havarijní pojištění).
Všechno bylo v ókeju, ale při provozu se mi mojí chybou podařilo odřít auto - a dá se říct že i dost. Byl jsem z toho zdrblý a snažili jsme se to nějak zamaskovat, nakonec i černým krémem na boty, ale nepodařilo se. Přui vracení auta jsem najel na parkoviště GoldCaru, zaparkoval jsem tak, aby pravá odřená strana nebyla vidět, a vybalovali jsme kufry a že půjdeme shánět někoho, kdo si auto převezme. Jenže shodou okolností si vedlejší auto najednou vyzvedávala rodinka s dětmi, sakroval, že nemůže do auta vlézt, ale nakonec tam vlezl přes spolujezdce a odjel. No a hned se tam objevila obsluha, tak jsem na ni kývl a děj se vůle osudu. Prvně si dáma vzala papír a zkontrolovala nádrž, odfajknula full a pak se jen zběžně podívala na auto, odfajfknula OK a vzala si klíče a odešla. Odřený bok - nezájem. Žádná platba za poškozené auto, nic. Ale za PHM mi nevrátili plnou částku ale asi jen 95,- €, už si to přesně nepamatuji.
Takže nemohu říct že to byla špatná zkušenost s GC. My byli nakonec spokojeni, auto bylo fakt v pohodě, žádná plečka.
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 3 lety
anonym
před 3 lety
Pravidelně objednávám auta přes https://rentalcars.com zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.
Alexi
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Alexi
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 3 lety
Alexi
před 3 lety
Jako Hobby vám odečtu z Kreditky po delší době od zapůjčení 50 € bez udání důvodu. Když tam zavoláte (napsat nelze, - není kam), tak vám řeknou, že to je pokuta a dál se s vámi nebaví. Doklad nezašlou. Toto se stalo i mým známým..

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů