Istrie od 698 Kč
Zobrazit zájezdy

Drahá dovolená v Istrii.

Vloženo: 4. září 2021
Poslední příspěvek: 5. září 2021
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Toník
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 3 lety
Toník
V Chorvatsku jsem nebyl asi 20 let. Počítal jsem s cenami mírně vyššími než v Česku, ale realita mne překvapila. Ubytování za slušnou cenu znamená sehnat něco kolem 1000 Kč za 2 osoby (realita je trochu vyšší cena, v lepším případě 1200 za noc). Jídlo je v restauracích až extrémně drahé. Pizza od 400 Kč, rybí speciality od 800. V obchodech jsou ceny trochu lepší, ale i tak představují v akcích dvojnásobek, bez akce 3-5 násobek naší ceny. Zkusím příště Itálii.

Odpovědi 2 odpovědi

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 3 lety
Sally
před 3 lety
Nebyli jsme v Chorvatsku 13 let a velké zklamání. V Dalmácii rozumný oběd okolo 80 - 100 kun na osobu bez pití. Normální jídlo od 120 kun nahoru, pivo od 20 kun nahoru. Pizza obvykle 80 kun, ve Vodici jsme narazili na vynikající pizzerii s výbornou pizzou za 50 s plody moře (výjimka).
V Tomy čtvrtka másla za 29,90. Chleba půlka kulatého stála v pekárně 3 kuny, za tři dny zdražili na 5 kun. Ubytování ve Srimě apartmán pro tři na 11 nocí 14.500 Kč. V Šibeniku se nás snažili okrást, napočítali nám víno za 30 místo Jamnice za 12. Kafe od 20 kun nahoru, Chorvatsko už nikdy více. Řecko vyjde lépe, Polsko i Maďarsko levněji a chutnější jídlo.
Mikey
Administrátor Administrátor /
Mikey
Administrátor Administrátor / před 3 lety
Mikey
před 3 lety
@Toník ~ Od několika známých jsem slyšel něco podobného... Jsou to každoroční návštěvníci Chorvatska a za letošek mluvili o zdražení ubytování a i o cenách potravin obecně.
Proti Chorvatsku nic, ale cenově mi oproti např. Řecku nedává moc smysl...

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů