Chania od 7 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Půjčovna aut na Krétě - dopředu, nebo na místě?

Vloženo: 9. července 2018
Poslední příspěvek: 24. listopadu 2021
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 6 lety
anonym
Dobrý den. Letos v září se opět chystáme na Krétu, tentokrát do oblasti Chania a na západ ostrova, bez cestovky, po vlastní ose. Máte prosím někdo zkušenosti s objednáním auta přes net (podle recenzí,doporučení,ceny atd atd vyšlo nejlíp RENTALCARS.COM) nebo až vybráním a zapujčením na místě?Cestovka si loni za den účovala 50e, takže jsem řekl že vícekrát už nikdy, navíc to co dojelo, no škoda mluvit, tím by člověk nejel ani pro seno králíkům na pole Rentalcars se dá pronajmout dopředu, cas, datum, vse, cena vychází zhruba (v tom září) od 33e za den nekdy i levnější, samozřejmě podle auta. Dále musím z karty zaplatit poplatek za spoluúčast (u některých společností od 200 - 800e) kterou mi tedy vrátí, až vrátím auto nepoškozené. Nebo až na místě to řešit? Ze si člověk vybere auto na místě, dle oka atd. Jen mám obavu se s nimi fakt domluvit o tom komlexním pojištění, které by to mělo mít, prej turisty dost natahujou, nebo to nedají, tak se bojím pak při případné kolizi problémy. Nebo je cena na místě vyšší než si to předem rezervovat?
Moc prosím o vaše zkušenosti s pronajmutím na místě, nebo přes voucher přes ten net. Děkuji za odpovědi

Odpovědi 6 odpovědí

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 6 lety
Sally
před 6 lety
My na Krétě měli půjčeno auto přes Kera Tours přímo. Smlouva v češtině, kupovali jsme si přes ně i nějaké výlety, pak jsme měli na cosi i slevu. Stránky mají v několika jazycích a vloni mi nabízeli přistavení auta i na letiště. Podle mapky mají i možnost Chania. Máte čas, zkuste přes ně poptat mejlem.
keratours.gr/
anonym
anonym anonym /
anonym
anonym anonym / před 6 lety
anonym
před 6 lety
Dobrý den,
z loňska mám velmi dobrou zkušenost s půjčovnou Autoway, stránky www.kreta-pujcovna.cz/ jsou v češtině, komunikace při poptání a objednání je rovněž v češtině. Půjčovné je včetně plného pojištění bez spoluúčasti. Letos půjčujeme přes tuto půjčovnu znovu s vyzvednutím auta na letišti.
Loni přivezli čisté, plně fukční zánovní auto (Kia Piccanto) v přesně objednaný čas. Vrácení auta bylo bez problémů - nechali jsme klíče na recepci. Pro někoho by mohlo být minus, že požadují 10% z ceny půjčovného jako zálohu.
Mirulinm
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Mirulinm
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 6 lety
Mirulinm
před 6 lety
Letos jsem byl na Krétě po osmé.Auto si objednávám přes net,cretarent.je to plně pojistene,bez spoluucasti.Skrabance a oděrky neřeší,naprosta spokojenost
Mirulinm
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Mirulinm
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Mirulinm
před 4 lety
@Mirulinm ~ musím souhlasit,cretarent je super už 6let půjčujeme.zadna spoluúčast,oděrky neřeší vždy s úsměvem odpoví"full insurance"
ildartth
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
ildartth
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 3 lety
ildartth
před 3 lety
Pravidelně objednávám auta přes rentalcars.com zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 2 lety
anonym
před 2 lety
Byli jsme na dovolené s přítelkyní na Krétě a půjčili jsme si auto přes místní autopůjčovnu, kterou jsme si našli přes Google vyhledávání a musím říct, že jsme byli nadmíru spokojení. Auto bylo čisté, ve skvělém stavu a celkově jsme neměli po cestě žádný problém. Zpětně si neumím ani představit, že bychom měli používat místní hromadnou dopravu.
Kdyby někoho zajímala, zde posílám odkaz na tu danou autopůjčovnu na Krétě. Letos se je pravděpodobně chystáme využít znovu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů