Ierapetra od 13 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Kréta, Ierapetra

Vloženo: 24. ledna 2023
Poslední příspěvek: 25. ledna 2023
legenda legenda /
Lenči
legenda legenda / před rokem
Lenči
Zdravím. Letos letíme po ostrovech v Jónském moři na Krétu a to na jih v blízkosti letoviska ierapetra. Poradí někdo, která místa a pláže na jihovýchodě Kréty navštívit autem? a jaké fakultativní výlety začátkem června tam nabízí? Děkuji za tipy a rady.

Odpovědi 2 odpovědi

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před rokem
Sally
před rokem
Kousek je Vai Bay - palmová pláž. No a naproti ostrov Chrysi. Ale ten prý je uzavřený, že prý se na něj teď nesmí, říkala vloni neteř, že tam chtěli ale nešlo to. Tak nevím, možná už to neplatí.
www.kalimera-recko.cz/kreta…
youtu.be/s1wQlFdI6Lc
www.reckovdetailech.cz…
youtu.be/3iQH3-IUEQk
Lenči
legenda legenda /
Lenči
legenda legenda / před rokem
Lenči
před rokem
Děkuji. Tak o této pláži nevím. Tam se určitě také podíváme. Samozřejmě, že hledám i na internetu, ale zkušenosti cestovatelů, kteří tam byli také ocením. Letíme pouze na týden, takže pomalu sestavujeme plán, co by bylo dobré přednostně uvidět. Také jsem četla, že se na Chrissi nejezdí. Spíše mě zajímají loďní výlety na ostrůvek Koufonissi, který by měl být zajímavější, proto uvítám, kdo tam byl. Jinak ubytko máme ve vesničce Ferma v hotelu Porto Belissario stojící nad útesem. Kdyby tam náhodou někdo byl, kdo tady na Cestolinu poskytuje osobní zkušenosti, budu moc ráda za informace a tipy, kam v okolí zajít. Rádi provozujeme pěší turistiku, zkoumáme a hledáme zajímavá místa.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů