Příručák do letadla

Vloženo: 4. srpna 2026
Poslední příspěvek: 12. září 2026
Škára
Ahoj všichni, mám dotaz. Jak to je s příručákem do letadla? Projde v pohodě obyč bágl, nebo je lepší pořídit nějakej spešl?

Odpovědi 5 odpovědí

KájaJanik
před 2 měsíci
No já bych klasickej baťoh úplně neriskovala. Teď to docela hlídají a ty poplatky jsou pak docela mastný. To se ti pak pěkně nadraží letenka. Já jsem si pořizovala příruční batůžek na netu z Nejkufry. Maj tam fakt velkej výběr od menších až po takový co maj hodně kapes a nacpeš do nich věci klidně na pár dní.
Škára
před měsícem
@KájaJanik ~ A jakej si tam přesně kupovala? Zvládne projít i u Wizzu?
KájaJanik
před měsícem
@Škára ~ No, já jsem si tam vybrala nakonec tady tenhle. Má těch 40x30x20, v pohodě s ním dáš skoro všechny ty nízkonáladovky, včetně Wizz Airu. Má fakt dobře udělaný kapsy a vzadu dokonce polstrovanou přihrádku na noťas. Plus má polstrovaný záda a popruhy, takže se i docela pohodlně nosí, když ho máš narvanej.
Škára
před 28 dny
@KájaJanik ~ Kájo a ty máš od nich jakej přesně? Kolik se ti toho do něho tak vejde?
KájaJanik
před 25 dny
@Škára ~ Mám tady tenhle www.nejkufry.cz/batoh… Má jednadvacet litrů, já do něj v pohodě narvu věci na pár dní. Líbí se mi hlavně ty kapsy, všechno má svoje místo a vzadu je ještě polstrovaná kapsa na notebook. A když ho mám víc nacpanej, tak jsou fajn i polstrovaný záda a popruhy, nenese se to pak tak blbě. Navíc je fakt lehkej, má necelý kilo.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.