Fafa Grand Blue Hotel

73% Velmi dobré na základě 138 recenzí
Fafa Grand Blue Hotel

Doporučené termíny

8. 6. (So) - 15. 6. 2024 (So)
Letecky z Prahy8 dní (7 nocí)
All inclusive
Klient nedoporučuje

14.sprna 2023

14.sprna 2023

20%Podprůměrné

Opravdu navoněná bída.

Pokoje fajn klimatizace funkční, jen teda uklízečka byla během pobytu 1x výměna ručníku a košů.Lednička 2x malé vody první den pak už ne.

Bydleli jsme nakonec mimo hlavní budovu, což nebylo omezující ale představa byla jiná Jídlo velký výběr ale pořád stejné žádná velká změna. Často bylo jídlo ledové i když jsme chodili v čas.

Co se týká pití nedalo se to pít umělá obarvená voda, “koktejly” dvě varianty přesto to samé,pivo víno velice slabé.Placený bar v hotelu fungoval pouze od 12 do 16h. “Bar” na pláži velká hrůza otevíral až 11 kde byly pouze nápoje. A když jste chtěly sodovku bylo mi řečeno že nemá že jí má pro personál.Tak jsem poprosila o sprite, který mi též obsluha nedala protože sprite má do piva. Navíc tam byl džus a jeden druh limonády. Káva z automatu chutnalo hůře než melta. Pro pití ať už alko či nealko jsme chodily do baru placeného nebo do sámošky kde to nebylo nejlevnější. Velké zklamání z obsluhy kdekoliv. Čekání na obědnávku přes půl hodinu a další půl hodinu než vám ji donesly (bar byl poloprázdný 4 zákazníci na 8 číšníků)

Večerní programy - zcela žádné hraní z reproduktorů . Velký problém večerní zábava, pěší zóna poloprázdná, pár stánku se suvenýrem a nic víc, bary restaurace okolo skoro vše bylo rezortové.Opravdu vše teprve v začátcích. Na pláži se nedalo nic koupit žádný stánek se zmrzlinou nebo s nějakým fastfoodem.

Den v odjezdu jsme odevzdali pokoj 9 hodin odjezd z hotelu v 17h nikde nebyla možnost se převléci nebo osprchovat pouze na WC v hlavní hale. Chování na letišti šílené, opravdu velké zklamání

Hotel zdaleka neodpovídá 5 hvězdiček .

Termín dovolené s přáteli: srpen 2023

Hodnocení
  • 20% Spokojenost / cena
  • 50% Pokoj
  • 20% Úklid
  • 20% Služby
  • 20% Lokalita
  • 20% Vybavení
Strava
  • 40% Dobrá
Vhodný pro
  • vyznavače klidu
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

Další recenze naleznete na

Invia.cz
76% 130 recenzí
Zobrazit
Dovolená.cz
80% 2 recenze
Zobrazit
Cestolino.cz
40% 6 recenzí
Zobrazit

Zájezdy a ubytování do hotelu Fafa Grand Blue Hotel nabízí


Může Vás zajímat