Hotel Kriváň

84% Vynikající na základě 14 recenzí
Hotel Kriváň

Doporučené termíny

8. 6. (So) - 15. 6. 2024 (So)
Vlastní8 dní
Polopenze
Klient nedoporučuje

POZOR! Hotel Kriváň provozuje zkušená podvodnice a zlodějka!

POZOR! Hotel Kriváň provozuje zkušená podvodnice a zlodějka!

20%Podprůměrné

Podvodnice a zlodějka Oldriška Nováková z Chodové Plané provozuje prostřednictvím své společnosti NS Hotel s.r.o. hotel Kriváň v Mariánských Lázních. Paní Nováková svou druhou společnost NK Hotel s.r.o. převedla na pražské bezdomovce, pana Vlastimila Haška a pana Radka Spěváka, aby unikla veřitelům.

Tímto činem se paní Nováková pokouší okrást:

1.Zaměstnance Martu Sobolovou o mzdu ve výši 20.000,-Kč

2.Majitele hotelu Sevilla ve Františkových Lázních o 2.000.000,-Kč, které mu dluží za nájem hotelu. Dokonce poslala majiteli výhružný, zastrašovací dopis!

3. Městský úřad ve Františkových Lázních o 118.350,-Kc na poplatcích...…řeší plzeňská advokátní kancelář.

4. ČEZ ESCO na  energiích … řeší pražská advokátní kancelář

5. Městský úřad v Mariánských Lázních, kde rozsah pohledávky u NK Hotel s.r.o na nezaplacených ubytovacích a lázeňských poplatcích stále vyšetřují. Jedná se o dluh v přibližné výši 1.000.000,-Kč.

6. Paní Nováková mně dluží na mzdách 140.000,-Kč z roku 2020! Poněvadž se zachovala nečestně byl jsem nucen na paní Novákovou a její tehdejší společnost NK Hotel s.r.o. podat žalobu u Okresního soudu v Tachově. Tato soudní tahanice, při které paní Nováková prostřednictvím zastupujícího koncipienta pana  Mgr. Řehoře z plzeňské advokátní kanceláře Silovský&Silovský předkládala soudu neuvěřitelné lži, trvala třičtvrtě roku. Soud lžím neuvěřil a paní Novákovou - NK Hotel s.r.o. odsoudil rozsudkem č.j. 4C 225/2021 ze dne 18.03.2022 k zaplacení dlužných mezd. Pravnik paní Novákové následně po prohraném sporu označil be svém písemném vyjádření předsedající soudkyni a dva přísedící za osoby s absurdní logikou, kteří se po celou dobu chovali zmateně. Neskutečné, že?!

Paní Nováková Oldřiška z Chodové Plané má v nájmu hotel Kriváň od Svazu českých a moravských výrobních družstev Praha. Paní Nováková si hraje na ředitelku, aby se pak mohla obohacovat na okrádání svých zaměstnanců a obchodních partnerů! Svým nečestně zlodějským chováním dělá paní Nováková ostudu nejen sobě, ale i majiteli hotelu Kriváň, SČMVD z Prahy, IČ: 00031712, čímž sama ohrožuje kvalitu služeb v hotelu Kriváň.

Termín samostatně: prosinec 2022

Hodnocení
  • 20% Spokojenost / cena
  • 60% Pokoj
  • 60% Úklid
  • 20% Služby
  • 100% Lokalita
  • 30% Vybavení
Strava
  • 30% Podprůměrná
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (3)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Hotel Kriváň nabízí


Může Vás zajímat