Fafa Grand Blue Hotel

73% Velmi dobré na základě 138 recenzí
Fafa Grand Blue Hotel

Doporučené termíny

8. 6. (So) - 15. 6. 2024 (So)
Letecky z Prahy8 dní (7 nocí)
All inclusive
Klient nedoporučuje

Průměr

Průměr

70%Velmi dobré

Ubytování neodpovídá 5ti hvězdám, tedy aspoň ne pro Čechy, V tomto hotelu mají přednost hosté z Albánie a Polska -těch je tam většina . V pokoji hrozný hluk z centrální vzduchotechniky , jelikož,, České,, křídlo pokojů je nad kuchyní s výhledem na parkoviště a staveniště. Na recepci absolutně žádná ochota cokoli řešit . Jsou arogantní a i když umíte perfektně Anglicky budou dělat že nechápou co po nich chcete ( o žádném hluku oni nevědí a netuší co to způsobuje ,když jsem jim ten rambajs nahrála na telefon) Po příjezdu na hotel a obdržení karet k pokojům do deseti minut se nás na recepci sešlo 6 rodin s tím že požadujeme výměnu pokoje ať už kvuli plísní , výhledu, počtu postelí atd ... Někomu se zadařila výměna pod hrozbou že budou nocovat na recepci , další 3 dospělí dostali místo 3 lůžaku dvou ( vyřešeno rozkládcím lehátkem ) atd . Takže na 5hvězd zapomeňte.

Ale abych jen nekritizovala....jídlo vinikající obrovský výběr ,jídelna sice neustále plná a na něco si postojíte frontu, ale stojí to za to .

Pláž hned u hotelu čistá ,občas vlny a zvířený písek ,ale to je pochopitelné. Jinak moře čisté a v září teplé . Na promenádě v září večer už nic moc nenajdete, není nic moc kam dojít. Zábavu si večer najde každý.,.v hotelu hudba , plážový bar s koktejly atd. ...takže shrnutí dovolená nebyla špatná , hotel ucházející ...ale nepočítejte s ubytováním podle foto z nabídky CK. Výhled na moře neexistuje - pokud se tedy nevykloníte z balkonu . Budou vám tvrdit,že máte boční výhled ....a pokoj standart De luxe je tak na ohodnocení 3 hvězdy . Doložila bych foto ,ale zde to nelze.

Termín dovolené s partnerem: září 2022

Hodnocení
  • 60% Spokojenost / cena
  • 40% Pokoj
  • 100% Úklid
  • 20% Služby
  • 60% Lokalita
  • 80% Vybavení
Strava
  • 100% Vynikající
Vhodný pro
  • rodiny s dětmi
  • seniory
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (1)

Další recenze naleznete na

Invia.cz
76% 130 recenzí
Zobrazit
Dovolená.cz
80% 2 recenze
Zobrazit
Cestolino.cz
40% 6 recenzí
Zobrazit

Zájezdy a ubytování do hotelu Fafa Grand Blue Hotel nabízí


Může Vás zajímat