Hotel Kriváň

84% Vynikající na základě 14 recenzí
Hotel Kriváň

Doporučené termíny

8. 6. (So) - 15. 6. 2024 (So)
Vlastní8 dní
Polopenze
Klient doporučuje

Vyjadreni a vysvětlení na chování pana Josefa Kohouta !!!!!!!

Vyjadreni a vysvětlení na chování pana Josefa Kohouta !!!!!!!

100%Vynikající

Vyjádřeni na recenzi pana Josefa Kohouta.

Již v minulosti jsem psala a dala všem na vědomi, ze Kohout je chronicky paranoidní psychopat, který se musí léčit na psychiatrii a užívat několik druhu antidepresiv.

Recenze, které nechává úmyslně mazat Kohout a mysli si, ze se lidi nedozví, ze je nemocný člověk, který má své představy a bludy.

Kohout bohužel nechce vzít na vědomi a nechce pochopit podstatu věci a to v tom, ze za své chování a podvody, které v me firmě způsobil, ze se vše muselo vyhrotil rozvodem a výpovědi dle paragrafu 55 pro hrubé porušování pracovní kázně a krádeže.

.

Za krádeže, zlodějny a podvody byl Kohout několikrát odsouzen protatim (k podmíněným trestům ) odnětím svobody, a vůbec se divím, ze je ještě někdo po tomto rozsudku kdo ho zaměstnává .

Proto vás chci všechny seznámit , co je Kohout zač, už jen s tím, ze já za krádeže, podvody a zlodejny odsouzena nikdy nebyla, narozdíl od Kohouta.

Nevím jestli se na Kohouta zlobit nebo ho politovat , protože on těm svým lžím tolik věří, ze se bude léčit hodně dlouho.

Pokud si Kohout nepamatuje s jakým úmyslem, vystupováním a výhrůžkami na recepci hotelu Krivan přišel, doporučovala bych navštívit psychiatra v nejbližší době.

Napadal muj personal včetně me osoby v době příjezdu hostů a proto byla volala policie ČR, hlídka 3 policistu musela Kohouta vykázat z hotelu za hrubé chování, urážky a napadání .

Termín služební cesty samostatně: prosinec 2022

Hodnocení
  • 90% Spokojenost / cena
  • 100% Pokoj
  • 100% Úklid
  • 100% Služby
  • 100% Lokalita
  • 100% Vybavení
Strava
  • 100% Vynikající
Vhodný pro
  • páry
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Hotel Kriváň nabízí


Může Vás zajímat