USA od 28 989 Kč
Zobrazit zájezdy

Psaní o cestách

Vloženo: 14. července 2019
Poslední příspěvek: 14. července 2019
zdenulinka
Krásný den, chtěla bych se zeptat. Mám v plánu vycestovat do USA, a projet všechny státy napříč USA. Ráda bych psala nějaký blok nebo nějaké články o mých cestách, na co si dát pozor apod. Má někdo zkušenosti s psaním těchto článků nebo máte někdo vlastní blog? Nechci psát o památkách apod., spíše o tom na co si dát pozor, kde co koupíte, apod., tedy spíše praktické věci. Našla jsem článek o nějakých článcích na www - topranker.cz/pr-clanky/, ale nejsem si jistá, zda to tak musím psát. Přečetla jsem i mnoho cestopisů, ale zase se mi nechce příliš se rozepisovat o nezaživných věcech. Kdo mi poradí - nejlépe někdo zkušený, prosím. Beru vše. Moc díky, Zdeňka

Odpovědi 1 odpověď

zdenulinka
před 7 lety
Krásný den, chtěla bych se zeptat. Mám v plánu vycestovat do USA, a projet všechny státy napříč USA. Ráda bych psala nějaký blok nebo nějaké články o mých cestách, na co si dát pozor apod. Má někdo zkušenosti s psaním těchto článků nebo máte někdo vlastní blog? Nechci psát o památkách apod., spíše o tom na co si dát pozor, kde co koupíte, apod., tedy spíše praktické věci. Našla jsem článek , ale nejsem si jistá, zda to tak musím psát. Přečetla jsem i mnoho cestopisů, ale zase se mi nechce příliš se rozepisovat o nezaživných věcech. Kdo mi poradí - nejlépe někdo zkušený, prosím. Beru vše. Moc díky, Zdeňka

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.