Kdy letět do Brazílie

Vloženo: 16. července 2019
Poslední příspěvek: 17. července 2019
nový člen nový člen /
Bee
nový člen nový člen / před 5 lety
Bee
Prosím vás, kdy letět do Brazílie, aby to nebylo tak hrozně drahé? Dala jsem si vyhledat ceny a letenka stojí více než 31 tisíc. To je hrozně moc. Kdy jet tedy spíš, aby to vyšlo lépe? Děkuji

Odpovědi 2 odpovědi

Cholerik
nový člen nový člen /
Cholerik
nový člen nový člen / před 5 lety
Cholerik
před 5 lety
@Bee ~ Nejlepší akce bývají spíš v naší zimě, cca od listopadu do března. To jsem je viděl i za 15 tis. Občas se dají sehnat letenky i za 9 tisíc, ale to bývají spíš multicity, tedy odlet a návrat do jiného města.
Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
Nejde o to kdy, nýbrž chytit nějakou akci na letenky. Já letěla za ca. 11000Kč zpáteční v jejich zimě, tedy na přelomu května a června. Bylo tam příjemně, nebylo vedro, ani zima, občas pršelo, jen to stmívání kolem 18. hodiny bylo docela nepříjemné. Hlídejte si akce na letenky a pak se jim přizpůsobte. Ovšem pozor, Brazílie je extra drahá země, já jsem snad nenavštívila ještě dražší zemi a to jsem byla i v Japonsku a na Novém Zélandu. Zde cena letenky vůči nákladům na pobyt nehraje moc roli. Především Rio je pak ještě o dost dražší než zbytek již tak drahé země. Zde musíte počítat s nízkonákladovým rozpočtem 1000 Kč/osoba/den.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů