Kanárské ostrovy od 5 890 Kč
Zobrazit zájezdy

Fuerteventura výlety

Vloženo: 8. července 2019
Poslední příspěvek: 31. července 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Káčátko
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Káčátko
Dobrý den, co vidět, nevynechat a kam na Fuerteventuře vyrazit na výlet? Podnikl někdo na Fuerteventura výlety na poloostrov Jandía? Láká nás Playa de Cofete, dá se tam dojet autem?

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Káčátko ~ Dobrý den,
z vlastní zkušenosti můžu doporučit muzeum a kostel v městečku La Oliva, vyhlídka Morro Vellosa, odkud se Vám naskytne pohled na velkou část ostrova, který má pouštní charakter. Dále také kouzelnou typickou vesnici Betancuria a případně největší turistické letovisko - Corralejo.
Co se týče pláží tak doporučuji pláže Flag beach a Grandes Playas, které jsou skvělé nejen pro vodní sporty jako je surfování a kitesurfing, ale i na koupání v krásně čisté vodě. Překrásná je také pláž La Concha v El Cotillu, kde jsem viděla tu nejtyrkysovější vodu z celého ostrova. Z těch známějších pláží stojí za shlédnutí pláž v Morro Jable a Vámi zmíněná divoká pláž Cofete. Dojet k ní můžete autem.
Na poloostrov Jandía nám už bohužel nezbyl čas, ale z fotek toto místo vypadá nádherně.
Milujuvšechny
nový člen nový člen /
Milujuvšechny
nový člen nový člen / před 5 lety
Milujuvšechny
před 5 lety
Chtěl bych si na Fuerteventura dopředu objednat auto a uvažuji mezi půjčovnami Orlando, Dollar nebo inter rent. Kterou půjčovnu zvolit? Máte zkušenosti?
Dáša
Administrátor Administrátor /
Dáša
Administrátor Administrátor / před 5 lety
Dáša
před 5 lety
@Milujuvšechny ~ Na Kanárských ostrovech je bych řekla nejoblíbenější Cicar. Na Tenerife s full insurance a druhým řidičem bez stáhnutí peněz za 100 euro na 5 dní. Auto dovezli k hotelu a zas vyzvedli. Vše ok, objednáno z Čr.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů