Řím od 6 839 Kč
Zobrazit zájezdy

Italská zmrzlina: Kde si v Římě dát tu nejlepší?

Vloženo: 31. července 2019
Poslední příspěvek: 2. srpna 2019
Darina
Máte rádi italskou zmrzlinu? Já ji miluji, podle mě se jedná o nejlepší zmrzliny na světě. Tradiční gelato prostě nesmí vynechat nikdo, kdo navštíví Itálii. Výbornou jsme měli v Livornu v Gelateria Artigianale Rufus, kde jsme ochutnali jablečnou z pravých jablek. Budeme teď pár dní v Římě, kam zajít na nejlepší zmrzlinu?

Odpovědi 5 odpovědí

MichalVrána
před 7 lety
@Darina ~ Ahoj Dari, z vlastní zkušenosti můžu doporučit FataMorgana. Jednoznačně nejlepší zmrzlina v Římě. Domácí, přírodní - ovocné jsou z opravdového ovoce. Byli jsme na jaře a já měl příchuť Malý princ s lískovými oříšky a nutelou a přítelkyně tenkrát limetka/bílé víno a čokoláda Madagaskar. Naprostá pecka! Najdeš ji na Piazza Degli Zingari.
Dizzy
před 7 lety
@Darina ~ Frigidarium kousek od Piazza Navona. Byli jsme moc spokojení. Skvělý výběr příchutí.
Majina
před 7 lety
@Darina ~ Gelateria dei Gracchi - vyrábí ze sezónních ingrediencí. Doporučuju ochutnat krém z piniových oříšků, sušené fíky, opékané mandle a klasickou jahodovou. Naprosto skvělý. Najdeš ji kousek od zastávky metra Lepanto.
Darina
před 7 lety
Jůů, děkuju za tolik tipů.
anonym
před 7 lety
@Darina ~ Výborná zmrzlina kousek od Pantheonu, obrovský výběr, skvělá chuť!

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.