Omán od 15 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Kdy jet do Ománu

Vloženo: 1. srpna 2019
Poslední příspěvek: 4. srpna 2019
nový člen nový člen /
Gréta
nový člen nový člen / před 5 lety
Gréta
Ahoj, kdy jet do Ománu? chtěli bysme vyrazit v listopadu, kdy už tam nebudou taková horka. Dá se v listopadu koupat? Rádi bysme taky na otočku autobusem do Dubaje. Dá se to?

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Gréta ~ Zdravím,
Ano, z Ománu můžete jet na výlet do Dubaje. Z Muscatu cesta autobusem trvá přibližně 6-8 hodin v závislosti na dopravní situaci, proto určitě doporučuji v Dubaji nejméně 1 noc přespat. Pokud Dubaj chcete opravdu poznat a nechcete ji navštívit pouze za účelem odškrtnutí z vašeho "bucket listu", tak byste zde měli strávit alespoň 3 dny. Je to opravdu velké město a nabízí spoustu zajímavých míst k vidění. Tuto linku operuje ománská společnost Mwasalat a lístky se dají zakoupit pouze na místě v jejich kanceláři v blízkosti metra Deira City Center. Jednosměrná jízdenka by měla stát 5,5 riálů (zpáteční 9 riálů). Jízdní řád najdete zde.
Listopad je jeden z nejlepších měsíců pro návštěvu Ománu, jelikož největší horka již opadla a klima je velice příjemné a stále ideální na koupání. Teploty moře se není třeba obávat, voda je vyhřátá na cca krásných 28 °C. Venkovní teplota se pohybuje mezi 23-31 °C.
DonPepe
nový člen nový člen /
DonPepe
nový člen nový člen / před 5 lety
DonPepe
před 5 lety
@Kristýna ~ Doporučil bych jet říjen/listopad nebo pak únor/březen. To jsou tam takové Středomořské podmínky, teploty do 30 °C.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů