Kompenzace za zpožděný let u Smartwings

Vloženo: 21. srpna 2019
Poslední příspěvek: 22. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Masterpiece
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Masterpiece
Před nedávnem jsme se vrátili z Bulharska a byl to dočista horor. Let měl neskutečný zpoždění a s dětma to bylo opravdu něco. Bavili jsme se s nějakými čechy o možnosti náhrady na zpožděný let. Zkoušel jsem hledat na netu, ale nejsem z toho úplně moudrej..kompenzace za zpožděný let Smartwings snad ani nikde neuvádí, vůbec tomu nerozumím, dokázal by mi s tím někdo poradit prosím? chtěl bych hlavně vědět, jaký mám možnosti..

Odpovědi 4 odpovědi

DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
proč se neobrátíte přímo na leteckou společnost? Kompenzace je a po 6 hodinách zpoždění vysoká ale měli jste se ihned obrátit na Travel Servise již na letišti v Praze při příletu škoda že už je to měsíc .Snad o ještě uznají.
Mirka24
stálá členka stálá členka /
Mirka24
stálá členka stálá členka / před 5 lety
Mirka24
před 5 lety
@Masterpiece ~ já jsem využila služeb www.vasenaroky.cz a vyplatilo se to. Sice to trvalo asi rok a půl, ale dostala jsem za zpožděný let hodně slušnou kompenzaci. Všechno za mě zařídili, nemusela jsem se vlastně o nic starat, pouze doložit požadované doklady. Komunikace elektronicky. Můžu vřele doporučit.
Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
mě také pomohla firma www.vasenaroky.cz, pokud bylo zpoždění zapříčiněno leteckou společností máte nárok na odškodné ve výši 250 EUR/letenka
Romana
věrná členka věrná členka /
Romana
věrná členka věrná členka / před 5 lety
Romana
před 5 lety
Já doporučuji vasenaroky.cz
Dostala jsem kompenzaci za zpožděný let se Smartwings.

Byl Vám zrušen nebo zpožděn let?

Ověřte si nárok na odškodnění za zpoždění letu nebo zrušení letu. Výše náhrady může dosáhnout až 600 € a lze o ni požádat až 3 roky zpětně. Zdarma si zkontrolujte výši náhrady online.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů