Samos od 9 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny na Samosu?

Vloženo: 22. srpna 2019
Poslední příspěvek: 23. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Michal_Neřeknu
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Michal_Neřeknu
Dobrý den, jedeme na Samos, letovisko Pythagorion. Jaké jsou aktuální ceny na Samosu - potravin, jídla a v restauracích. Mám zkušenosti jen s pevninou. Je na ostrovech nějak výrazně dráž?

Odpovědi 1 odpověď

Fesoj
stálý člen stálý člen /
Fesoj
stálý člen stálý člen / před 5 lety
Fesoj
před 5 lety
Pochopitelně,že na ostrovech jsou ceny vyšší. Obzvlášť v restauracích pořídíte pivo točené za 4 E,Frapé káva 2,5 E káva mocca 2 E, jídlo od 7 E výše za oběd. Velmi pěkné je středisko, které se nachází na západě ostrova a jmenuje se Limnionas beach, celkem dobrá i autobusová doprava.Pokud si budete chtít vyjet na výlet do nějakého města zajeďte si do města Karlovasi je to druhé velké město na ostrově. S čím vás nepotěším je to, že na ostrově stejně tak jako na vedlejších ostrovech se objevují studené spodní proudy a to jednou za 3 roky. Jedná se o ostrovy Lesvos ,Chios. Na severu v okolí Kokari poměrně dost fouká vítr. Ostrov Sámos je vcelku malý a dá se projet celý. Med ,který se zde prodává je z borovic a pínií. Kupte domů nebudete litovat. Přeji pěknou dovolenou.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů