Umag od 1 098 Kč
Zobrazit zájezdy

Doporučte kemp Umag

Vloženo: 10. září 2019
Poslední příspěvek: 14. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Prostatik
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Prostatik
Chceme příští rok jet do Chorvatska autem a chceme něco blízko hranic. Jak autokemp vypadá? Byli jste spokojení? Co ubytování, v pořádku? Jaké jsou ceny mobilheimů? Jaká byla pláž? Předem díky za odpovědi.

Odpovědi 2 odpovědi

Rychlonožka
nový člen nový člen /
Rychlonožka
nový člen nový člen / před 5 lety
Rychlonožka
před 5 lety
@Prostatik ~ Na rychlou otočku z ČR je to do Umagu moc fajn. Jsou tam hodně pěkné kempy, dobře vybavené, připravené na rakouské turisty - Camping Park Umag, ten asi myslíš. A za sebe rozhodně doporučuju. Pláže tam nejsou úplně nejlepší (vybetonované plošiny nebo horší přístup do vody), ale zachraňují to luxusní kempy se zátokami a uměle vytvořenými písečnými mini jezery/plážemi. Najdeš tam okolo plno aktivit - tenis, beach volejbal, dětská hřiště.
Na lehkou cykloturistiku nebo brusle naprosto super destinace. Mrkni např. na komplex Sol Stella Maris, tam se dá příjemně strávit den (do komplexů je volný vstup, mám zkušenost, že nikdo neřeší, kde jste ubytování), ubytovat se můžete samozřejmě v levnějším kempu v blízkém okolí.
A pak doporučuju Rovinj a Poreč - pěkná města na výlet, a pokud budete chtít něco víc, dá se jet takovým tím rychlým velkým katamaranem na jednodenní výlet do Benátek - cena asi 60 euro.
Grizlík
nový člen nový člen /
Grizlík
nový člen nový člen / před 5 lety
Grizlík
před 5 lety
Umag je fajn, jsou to v podstatě samé kempy a je to blízko

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů