Puerto de la Cruz od 13 490 Kč
Zobrazit zájezdy

Botanická zahrada v Puerto de la Cruz

Vloženo: 11. září 2019
Poslední příspěvek: 29. února 2020
nový člen nový člen /
Asterix
nový člen nový člen / před 5 lety
Asterix
Líbila se vám botanická zahrada Puerto de la Cruz (Jardin Botanico)? Budeme bydlet v hotelu Blue Sea Costa Jardín & Spa, takže to máme kousek. Koukala jsem, že vstupné je 3 eura, což je pěkná cena, tak pro zpestření, proč ne? Jak se líbilo vám?

Odpovědi 3 odpovědi

Dědek
nový člen nový člen /
Dědek
nový člen nový člen / před 5 lety
Dědek
před 5 lety
@Asterix ~ Manželce se tam moc líbilo, za 3 eura je to skoro zadarmo a v parných dnech je to oáza klidu a stínu. Hodně druhů exotický kytek, rybníčky, ptáci. Příjemná atmosféra.
Hippie
nový člen nový člen /
Hippie
nový člen nový člen / před 4 lety
Hippie
před 4 lety
Botanická zahrada je fajn v horkých dnech, navíc ani vstupné není nijak drahé. Rozhodně doporučuju navštívit také o kus dál Loro park. Údajně je tu největší sbírka papoušků na světě. Líbily se nám tady vystoupení zvířat a papoušků.
Intago
nový člen nový člen /
Intago
nový člen nový člen / před 4 lety
Intago
před 4 lety
Je pěkná, ale daleko. Z busu jsme vylezli na stanici Jardín botánico a marně hledali vstup. Až jeden Nor, co tam se ženou bydlí celé zimy, nebot u nich se furt tma, mi poradil, že vchod je zespodu, celou jednu stanici dřív.
A je pěkná, foto mám, ale na tripadvisor.com a youtube je fotek a videjí hodně. Kousek níž je jiná botanická, na orchideje, ale je pořádně dražší a ani tam nemají vyvěšen ceník!
Ale mě se nejvíc líbilo v parku Taoro, to je po cestě tam, supr výhled na město a zadara, a v tamním baru dobře vaří a víno mají super. I zahradní pláž Playa Jardín je moc pěkná, jen se tam skoro nikdy nedá pro vlny koupat.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů