Madeira od 14 590 Kč
Zobrazit zájezdy

Jak vysoké jsou ceny na Madeiře?

Vloženo: 12. září 2019
Poslední příspěvek: 13. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Quartet
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Quartet
Jak vysoké jsou ceny na Madeiře? Koukám se na zájezdy a není to moc levné. Myslíte, že se dá vzít hotel bez stravy a stravovat se na místě? Vyplatí se to? Jestli jsou ceny potravin a jídla v restauracích na podobné úrovni jako u nás? Nebo je Madeira opravdu celkově tak drahá? Děkuji

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Quartet ~ Dobrý den,
ceny na Madeiře nejsou nějak extrémně vysoké, jak se jinde můžete dočíst. Rozhodně jsou ale vyšší nez v Portugalsku na pevnině.
V supermarketu seženete jídlo za podobné nebo o něco málo vyšší ceny než u nás. V restauraci se najíte od 8 euro za hlavní chod.
Takže pokud jsou hotely s jídlem v ceně o dost dražší než hotely bez jídla, asi bych si vybrala tu levnější variantu. Záleží ale, jak hodně jíte a jaké máte požadavky.
Madeira009
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Madeira009
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Madeira009
před 5 lety
Ahoj už nějakou dobu žiji na Madeiře. Ceny v supermarketu jsou srovnatelné s čr. Nečo je levnější a něco zase malinko dražší. Portugalská siť Continente/Modelo je dobře zásobena a najdete tam všechno jídlo a piti a i drogerii

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů