Egypt od 9 690 Kč
Zobrazit zájezdy

Hurghada Orange aktivace datove karty

Vloženo: 12. září 2019
Poslední příspěvek: 18. září 2019
nový člen nový člen /
Jirka2
nový člen nový člen / před 5 lety
Jirka2
Dobry den, prosim je to s aktivaci datové karty Orange, když koupím na letišti v Hurghade, stačí vypnout zapnout mobil, nebo je nutné si to aktivovat ve stánku? Na stanku to s pridanim do mobilu trva a je ohrozen vcasny nastup do autobusu, k hotelu, tak by mi vyhovovalo jen koupit kartu - pokud se to aktivuje tak jak pisi. Letime v utery tesne po pulnoci z Prahy opet do Prima Life v Makadi Bay.
Dekuji Jirka

Odpovědi 2 odpovědi

JakubKubík
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
JakubKubík
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
JakubKubík
před 5 lety
Také mě zajímá, díky za odpověď.
Jirka2
nový člen nový člen /
Jirka2
nový člen nový člen / před 5 lety
Jirka2
před 5 lety
@JakubKubík ~ No mně už teď ne, jelikož jsem již od vcera v Egyptě. Letiště Hurghade, 16 Gb karta 9 Euro v orange ofotit si papír co tam mají, tam jsou dva kódy, ten první poslat a mělo se zaktivovat 6 Gb a po vyčerpání nový kód s 10 Gb, zaktivovat prvním kódem mi šlo 4Gb, s druhým uvidím až to bude aktuální pokud nwvystacim se 4 Gb. Karta se normálně vloží, zkontroluje v nastavení že se zobrazuje orange a pak po v točení čísla jen potvrddi

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů