Dominikánská republika od 22 989 Kč
Zobrazit zájezdy

Dominikánská republika - jaké jsou ceny?

Vloženo: 21. září 2019
Poslední příspěvek: 22. září 2019
nový člen nový člen /
Bětka
nový člen nový člen / před 5 lety
Bětka
Ahoj, byl jste někdo v Dominikánské republice? Už dlouho se nám Dominikánská republika líbí, ale ceny nás trochu odrazují. Co se týká potravin a jídla v restauracích, dá se tam najíst i levně nebo se vyplatí jet s CK a zaplatit si polopenzi? Případně jakou byste mi doporučili cestovku?

Odpovědi 2 odpovědi

Jakub_Ondra
nový člen nový člen /
Jakub_Ondra
nový člen nový člen / před 5 lety
Jakub_Ondra
před 5 lety
@Bětka ~ Mně přišly ceny takhle v krámě dost srovnatelné s ČR, ale v restauracích ceny nehorázné a neodpovídají kvalitě. Takže bez plné penze tam nejezdit. Zájezd jsme objednávali přes německou CK, tehdy měli oproti českým CK podstatně nižší ceny. V té Dominikáně měli i české delegáty.
DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Bětka ~ Ahoj byla jsem na Dominikánech , ceny jako u nás.Měla jsem ale super cenu od C.K.Neckerman hotel na 15 dní all.incluziv 4 hvězdičkový hotel Viva Wyndham Tangerine mě vyšel na 32 tisíc i s tím, že jsem letěla sama . Bezva hotel byl to ráj na zemi . Nebylo to na last objednávala jsem si dlouho dopředu tento zájezd

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů