Rosolina Mare od 2 098 Kč
Zobrazit zájezdy

Rosolina Mare - počasí v září

Vloženo: 24. září 2019
Poslední příspěvek: 24. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Malinka
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Malinka
Byl někdo v Rosolina Mare koncem září? Jaké je tam počasí? Chtěli bysme se ještě podívat letos do Itálie, ale nevím zda to ještě bude na koupání a zda to má cenu. Nevíte kde najít předpověď počasí na 14 dní pro Rosolina Mare?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Malinka ~ Zdravím,
pokud se chystáte vyloženě na koupací dovolenou do Rosolina Mare, tak je to v tomto období již vždy trochu riskantní. Teploty se pohybují mezi 18-24 °C a občas prší. Průměrně je zde v září okolo 9 deštivých dnů. Naštěstí se nachází v okolí několik kouzelných měst a památek, takže ani za špatného počasí se tu nudit nebudete. Doporučuji vám tedy dovolenou spojit s poznáváním, určitě navštivte nedaleké Benátky, Chioggii nebo Ravennu.
Co se týče předpovědi počasí, já vždy koukám na tuto stránku. Poměrně spolehlivě předpovídá počasí včetně dlouhodobé předpovědi.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů