Wroclav od 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Zoo Wroclaw

Vloženo: 25. září 2019
Poslední příspěvek: 27. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Borůvková
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Borůvková
Byl jste někdo v této zoo? Wroclaw jsem ještě nikdy nenavštívila, je tam ještě něco k vidění? Jela bych s dětma sama autem..na jak dlouho je tahle zoo? Koukám na ceník a s nějakou UrbanCard Premium je vstupné za polovinu. O jakou kartu se prosím jedná? Dá se platit kartou? Kde tam seženu parkování? Dá se přímo u zoo? Děkuji

Odpovědi 2 odpovědi

Arne1
legenda legenda /
Arne1
legenda legenda / před 5 lety
Arne1
před 5 lety
Wroclaw je nádherné město plné památek, za jeden den se všechno prohlédnout nedá. Nedá se to tady všechno vypsat, tak se ani nebudu snažit, stačí když se podíváte na to co vám ukáže Google a Wikipedie.
Ale když s dětmi, tak jedna zajímavost, která by je mohla zaujmout - je to něco co není nikde jinde na světě. Po ulicích Wroclawi je rozmístěno přes 380 bronzových trpaslíků (cca 25 cm vysokých) kteří znázorňují různá povolání a činnosti typické pro dané místo. Za pár zlotuvek se dá v trafikách dokonce koupit mapa s umístěním trpaslíků. Trpaslík se polsky řekne "krasnoludek" nebo jen "krasnal".
Ve Wroclawi jsem dva měsíce žil, ale ZOO jsem nenavštívil, takže po této stránce nepomohu.
pl.wikipedia.org/wiki/Wroc%C5…
Lubošák
stálý člen stálý člen /
Lubošák
stálý člen stálý člen / před 5 lety
Lubošák
před 5 lety
@Borůvková ~ Zoo je hodně zajímavá, hlavně Afrykárium. Navíc je tam i akvarijní část, kde se procházíte v tunelu pod vodou, takže myslím, že si přijdete na své Jídlo je tam takové spíš fastfoodového typu, ceny asi jako v Čechách. Další pěkná místa, co se mi líbila Hydropolis, Aqualand, vánoční trhy, Rynek - tam najdete i dost restaurací, Tumski ostrow a trpajzlici nebo interaktivní muzeum pc her - gikme.pl/en/#muzeum - spousta legendárních her...

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů