Korfu od 8 459 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejkrásnější pláže na Korfu?

Vloženo: 5. září 2019
Poslední příspěvek: 13. prosince 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Marx
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Marx
Ahoj, rádi bysme navštívili Korfu - Agios Georgios. Můžete mi v této oblasti doporučit místo, kde jsou nejkrásnější pláže? Nebo kde je to podle vás nejhezčí? Jet raději jinam? Díky

Odpovědi 6 odpovědí

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Marx ~ Zdravím,
Navštívili jsme Korfu letos na jaře, a i přesto, že počasí nebylo vyloženě koupací, objeli jsme spoustu pláží. Nejkrásnější pláže jsme našli v okolí Palaiokastritse - oblíbili jsme si zejména například pláž Rovinia nebo Paradise beach. Obě sou oblázkové s křišťálově čistou vodou. Na jaře byly kompletně prázdné, ale i v hlavní sezóně si myslím, že nepatří mezi přeplněné, jelikož se nachází mimo turistické centrum.
Hlavní pláž v Agios Georgios nás nenadchla, zato 2 km vzdálená Porto Timoni, kam se dostanete pouze pěšky nebo lodí, nás opravdu dostala.
Pak se nám koupání líbilo také na pláží Bataria nebo u pláže Loggas, která je mimo jiné ideální pro pozorování západu slunce.
Řecko
nový člen nový člen /
Řecko
nový člen nový člen / před 5 lety
Řecko
před 5 lety
@Marx ~
Hlavní pláž v Agios Georgios je docela příjemná - písečná, klidná a dlouhá. Hledáte-li ale zajímavější pláže, pak jižně od Agios Georgios se nachází oblast Paleokastritsa, která je celá velmi hezká a leží tu i krásné pláže. Z písečné pláže Paleokastritsa můžete lodičkou doplout i na odlehlejší a čistě přírodní pláže jako je např. Rovinia nebo Glyko Limni (oblázkové až kamenité, ne tak vhodné na samotné koupání a opalování se, ale nádherné na pohled - jsou prostě jiné).
Krásné fotky jsem našla např. zde ( www.kalimera-recko.cz). Je jich tam hodně k jednotlivým plážím i letoviskům, tak si třeba uděláte lepší představu
Západ ostrova je ale obecně klidnější. Pokud dáváte přednost turisticky živějším letoviskům a vybavenějším plážím, pak bych se podívala spíše na východní pobřeží ostrova
Mia07
věrná členka věrná členka /
Mia07
věrná členka věrná členka / před 5 lety
Mia07
před 5 lety
Určitě se vypravte na Porto Timoni. Nádhera. Pěšky to chce pevnější obuv
Kamila-Pechová
nová členka nová členka /
Kamila-Pechová
nová členka nová členka / před 5 lety
Kamila-Pechová
před 5 lety
Nejhezčí pláže jsou na Paleokastrica.
Wincenzzo
stálý člen stálý člen /
Wincenzzo
stálý člen stálý člen / před 4 lety
Wincenzzo
před 4 lety
Krasna oblazkova plaz a mnoho dalsich mensich mezi skalisky je v letovisku Kassiopi, je tam vsude krasne pruzracna voda a klid... moc krasna oblast🌅
Maruška26
nová členka nová členka /
Maruška26
nová členka nová členka / před 4 lety
Maruška26
před 4 lety
Nejlepší pláže jsou v okolí Paleokastritsa a Liapades, na ty se dostanete jen z přístavu Alipa. Rychlý člun vyjíždí každých 30 minut a zaveze vás na Rajskou pláž, na které můžete zůstat jak dlouho chcete. Cena je 15 euro a zpět jezdí každou hodinu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů