Santo Domingo od 37 900 Kč
Zobrazit zájezdy

Santo Domingo - tipy na výlety/památky/kultura

Vloženo: 30. září 2019
Poslední příspěvek: 30. září 2019
nový člen nový člen /
Rudy
nový člen nový člen / před 5 lety
Rudy
Dominikánská republika je sen..všichni létají hlavně do Punta Cana, navštívil ale někdo Santo Domingo? Co se vám tam líbilo? Je tam bezpečno? Házejte na mě vše, co vás napadne. Tipy na výlety, kam jet a co nevynechat a vidět.

Odpovědi 2 odpovědi

Káčátko
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Káčátko
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Káčátko
před 5 lety
@Rudy ~ Běžte se mrknout na katedrálu - první na americkém kontinentu. Pak Kolumbův Palác „Alcázar de Colón“, dominikánský klášter. Jsou taky muzea Casas Reales, Familia Dominicana, Muzeum Jantaru, jestli máš rád. V historickém centru města se můžeš podívat na pirátskou bitvu ve 4D, myslim, že se ta atrakce jmenuje The Colonial Gate. V restauraci Buche Perico si dej místní skvělou kuchyni. Samotný Santo Domingo mi přijde na chvíli, doporučuji se jet podívat na ostrov Saona, to je mnohem větší paráda!
Lubošák
stálý člen stálý člen /
Lubošák
stálý člen stálý člen / před 5 lety
Lubošák
před 5 lety
@Rudy ~ Já bych si to teda se Santo Domingem rozmyslel..ne nadarmo je považováno za jedno nejnebezpečnějších měst na světě. Běžně jsou tady demonstrace, protesty a generální stávky. Prej ne tam, kde se pohybují turisti, ale stejně..já bych tam nejel.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů