Rozhovor s Josefem

Vloženo: 6. října 2019
Poslední příspěvek: 6. října 2019
Administrátor Administrátor /
Dáša
Administrátor Administrátor / před 5 lety
Dáša
Další z řady rozhovorů s ostřílenými cestovateli z Cestolina. Jejich vlastní zkušenosti a rady. Jako další jsme se rozhodli vyzpovídat uživatele Josefa.

Josef je typ cestovatele, který dovolenou vybírá velmi brzy. Už teď se dívá po nějaké té dovolené v příštím roce 2020. Moc rádi by se s manželkou podívali na nějaký řecký ostrov. Oba jsou již 7 let v důchodu a vůbec prý nejsou nároční a líbí se jim doslova všude. Aby mohl pan Josef udělat radost pěknou dovolenou sobě i své manželce, přivydělává si občas také na brigádách. Na Cestolinu si můžete přečíst jeho hodnotné příspěvky a prohlédnout recenze hotelů.

1) Podle čeho vybíráte Vaši dovolenou? Dáváte přednost cestování s CK nebo si vše zařizujete sám? Proč?
Všechny zájezdy k moři jsme s manželkou vždy řešili pouze s CK.
2) Jak si obvykle zkracujete zimu? Jezdíte někam třeba za vánočními trhy, lyžováním nebo naopak lenošit někam do lázní? Kde je Vám přes zimu nejlépe?
Zimní čas trávíme pouze doma. Zimu totiž nemáme moc rádi, a tak převážně odpočíváme.
3) Jaké nejchutnější jídlo jste na svých cestách ochutnal?
Oba milujeme ryby, takže dost často si dáváme ryby na všechny způsoby a manželka má ráda i pizzu.
4) Do jaké země by Vás nikdy nikdo nedostal? Prozradíte nám i důvod?
Je to zvláštní, ale oba máme rádi trošku exotiku, takže Turecko, Maroko, Tunisko pevnina letos i Djerba, Sharm El Sheikh, Severní Kypr jsou naše jasná volba. Strach nemáme a takové destinace se nám líbí. Nemyslím si, že je země, kam bychom nechtěli na dovolenou.
5) Jaké je Vaše nejoblíbenější místo v ČR?
Vzhledem k tomu, že já jsem Brňák a manželka kousek od Brna, tak máme rádi jižní Moravu, ale Česká republika je krásná celá. Máme ji dost procestovanou a líbí se nám všude, jen Šumavu nemáme moc projetou, takže to bychom ještě chtěli někdy dohnat.

Děkujeme za velmi milé odpovědi. Zaujal vás rozhovor? Zeptejte se pana Josefa na to, co vás zajímá...

Odpovědi 0 odpovědí

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů